Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić siostrzenicy grę. Nie mam pojęcia jak się nazywają gry typu "Spadające małpki", "Skaczące żabki", "Głodne hipcie" itp., żeby wpisać w Google i znaleźć coś ciekawego... Siostrzenica ma właśnie "Spadające małpki" i uwielbia w nią grać (ja zresztą też;) ). Może któraś mama kupiła dziecku taką grę i mogłaby coś polecić?

Gość gość
Ja też uwielbialam spadające malpki ;), ale niestety siostra mi juz z tego wyrosła, musze poczekac na synka

Gość gość
No właśnie, spadających małpek chyba nic nie przebije, ale chciałam kupić coś nowego na próbę dla siostrzenicy, może by jej się spodobało. A nie wiesz może jak się nazywają gry tego typu? Poszukałabym czegoś w necie, ale nie wiem jak.

Gość gość
P i r a n i e atakują :-) Świetna gra :-)

Gość gość
Widziałam te piranie właśnie, całkiem fajne;)

Gość gość
Fajne fajne . Dzieciaki mają :-) najlepiej gra się w 3 czy 4 :-D a ile emocji :-)

Gość gość
Podepnę się pod temat-czy ma ktoś może grę La Cucaracha? Córka mi wierci dziurę w brzuchu, a nie wiem czy warto kupić, bo jakby nie patrzeć to ponad stówę kosztuje

Gość gość
Też polecę piranie i dorzucę pycha micha, też są emocje:D nie kupuj tylko Elefun, koleżanka kupiła synowi na urodziny, motyle słabo wylatują, trzeba stać i czekać, dzieci się wkurzały:D