Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy NieKontrolowane 2

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
no wiem :O

Gość Jacek 81
Pozdrawiam koło niezadnic...jedzcie spalajcie na ogierach caly rok bez wymowek

Gość gość
Madziu rozumiĘ że spalasz od jutra :)

Gość gość
rozumię, że razem z Kokę :P

Gość gość
Najadły się pewnie pączków i teraz mają sjestę:-P

Gość gość
Zjadłam jednego z budyniem :-D Nie lizałam pączka z lukrem :-P

Gość gość
U mnie również jeden i to z budyniem:-P Nie wiem jak reszta;-)

Gość gość
Kto zapchał i zostawił? Chcecie, żeby zalało sąsiadów? :-D:-P🌼Pyszne są pączusie z malinowym nadzieniemtakże z budyniem nawet sobie cenięna te z malinami patrzę kosym oczkiema gdyby tak zrobić je z wędzonym boczkiem?🌼

Gość gość
Na bank sąsiedzi zalani:-( Kto za to wszystko zapłaci? :-P

Magda. Cała przyjemność po mojej stronie. Jeszcze jedna dla Ciebie. Lubię takie klimaty. https://www.youtube.com/watch?v=o3IWTfcks4k gdy czujesz to w sobie znajdujesz kogoś kto cię zmienia wpływa na twoje postępowanie jak obijanie się z twoją ekipą mówisz że jesteś gotów do działania ale tak naprawdę nie wiesz i wszystko ze swojej przeszłości - chcesz porzucić byłem tu i tam, już to przeszedłem, p**********m wszystko dookoła po tym wszystkim - odkryłem, że nikt nie chce być sam jeśli poruszyły cię słowa tej piosenki to kochanie ... wpadłeś po uszy gdy rozmawiasz przez telefon odkładasz słuchawkę i zaraz dzwonisz znowu wpadłeś po uszy jeśli tęsknisz za dniem bez przyjaciela całe twoje życie nie ma celu wiesz że wpadłeś po uszy jesli siedzisz w domu nie chcesz się bawic to wszystko o czym myślisz wpadłeś po uszy gdy z kimś się spotykasz ale wciąż myślisz o kimś innym wpadłeś po uszy gdy mówisz że kogoś kochasz i naprawdę to wiesz wszystko co kiedyś miało znaczenie już się nie liczy jak moje pieniądze, moje samochody (możesz to wszystko odzyskać) kwiaty, karty kredytowe i cukierki (robię to tylko dlatego że jestem ...) mówisz że jestem szczęśliwy mając cię dziewczyno chcę żebyś wiedziała że cię naprawde uwielbiam wszyscy moi znajomi którzy wiedzą co się dzieje patrzą na twojego chłopaka i pomagają mi śpiewać tą piosenke powiedz jej: jestem twoim mężczyzną a ty moją dziewczyną zamierzam obwieścić to całemu światu laski mówią: jestem twoją dziewczyną a ty moim mężczyzną obiecuję kochać cię najlepiej jak potrafię byłem tu i tam, już to przeszedłem, p**********m wszystko dookoła po tym wszystkim - odkryłem, że nikt nie chce być sam jeśli poruszyły cię słowa tej piosenki to kochanie ... wpadłeś po uszy gdy rozmawiasz przez telefon odkładasz słuchawkę i zaraz dzwonisz znowu wpadłeś po uszy jeśli tęsknisz za dniem bez przyjaciela całe twoje życie nie ma celu wiesz że źle robisz tkwiąc w domu nie chcesz się bawić to wszystko o czym myślisz wpadłeś po uszy gdy z kimś się spotykasz ale wciąż myślisz o kimś innym wpadleś po uszy załamanie wpadłeś po uszy gdy rozmawiasz przez telefon odkładasz słuchawkę i zaraz dzwonisz znowu wpadłeś po uszy jeśli tęsknisz za dniem bez przyjaciela całe twoje życie nie ma celu wiesz że wpadłeś po uszy tkwiąc w domu nie chcesz się bawić to wszystko o czym myślisz wpadłeś po uszy gdy z kimś się spotykasz ale wciąż myślisz o kimś innym wpadłeś po uszy

Gość gość
Piękne Władco :-) Muzycznie jestem nieprzygotowana :-)

Magda. Następnym razem zagramy razem, przygotuj się. ;) Teraz muszę się pożegnać, bo idę na swoją zmianę. Taka wachta powiedzmy. Niestety, ale obowiązki wzywają. A szkoda. Bo wolałbym skoczyć gdzieś na drinka i posłuchać muzyki. Oczywiście w najlepszym towarzystwie. ;) https://www.youtube.com/watch?v=amwXnrRsGkM 🌼 Zapytam: nosisz krótka fryzurę jak na awatarze?

Gość gość
Zgadza się, mam krótkie czarne włosy..Taka trochę drapieżna jestem :-DSkąd to pytanie? Życzę miłej pracy i do przeczytania 🖐️ ;)

Czysta ciekawość. ;) Brunetki są najlepsze, a te z pazurem i w dodatku drapieżne to już jak pokaz sztucznych ogni w Singapurze. ;) Do zobaczenia. 🖐️

Gość wadera69
Znowu zapchane:0

Gość gość
wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi? wilk1946 dziś @Kobieta z Wachlarzem Np Cynik ktory uczetniczy w Twoim temacie. Ale rob co chcesz takie sprawy lepiej na maila Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem wilk1946 dziś @Kobieta z wachlarzem Przejscie Cynika od Tabasko na temat Wadera69 spowodowlao wielotygodniowe chamskie spamy na jej temacie Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem Kobieta z wachlarzem dziś Chodzi o Cynika? Nie wiem co robił na tematach Wadery oraz Tabasko, ale mi skłamał, że jest pełnoletni. Pokazał nawet dowód ze zdjęciem, prawdopodobnie podrobiony. W takim razie on nie wygląda jak Hugh Laurie i nie pracuje w Hollywood? oczko.gif Tak serio to Cynik chodził tu tylko na siłownie i napisaliśmy trochę prozy, a nawet jakiś wiersz. Z tego co wiem jest zajęty, więc wszelką rywalizację o jego względy wśród kotek i fanek tutaj uważam za bezcelową. smiech.gif Odpuść już sobie, proszę Wilku. To niczego nie zmieni. Po co ta wojna między nami wszystkimi?