Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem dużych piersi.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 15 lat i tak jak napisałam w temacie, mam problem zbyt dużych piersi. Otóż mam wzrost 159cm, wagę 57kg, a rozmiar stanika 75C i jest to dla mnie problemem gdyż mam zajęcia w szkole z wychowania fizycznego i podczas biegania lub skakania albo tego typu ćwiczeń są one ciężarem. Oczywiście chłopaki to lubią i zawsze próbują zajrzeć pod bluzkę co jest też nieprzyjemne. Dlatego chciałam się dowiedzieć czy mogę zrobić coś żeby je w naturalny sposób zmniejszyć, czy jakieś ćwiczenia? Mam nadzieję że ktoś pomoże :/

Gość gość
ja mam teraz 25 lat w twoim wieku miałam rozmiar 70 D i nic nie udało mi się z tym zrobić, biust stawał się coraz większy teraz mam rozmiar 75 HH i myślę poważnie o zabiegu zmniejszenia piersi bo już nie daję rady na kręgosłup. Jedyne co możesz spróbować zrobić to iść do gina i poprosić o badania hormonalne może jakieś leki są w stanie to zatrzymać. Co do wf to wiem o czym mówisz, przeszłam przez piekło w czasach liceum, nienawidziłam biegania, to było straszne te spojrzenia komentarze. Oby twój biust nie rósł aż tak bardzo życzę powodzenia :) MAJA

Gość gość
Ty masz problem ŹLE DOBRANEGO STANIKA! Dobrze dobrane 75C to malutki biust, i wygląda tak: http://balkonetka.pl/katalog/size/75c Idź do brafitterki (adresy: http://stanikowamapa.prv.pl/) albo wpisz się do tematu "jaki powinnam nosić rozmiar" na forum Lobby Biuściastych, a potem poproś mamę (ją też zabierz na brafitting ;) o zakup 2-3 dobrze dobranych staników codziennych i co najmniej jednego specjalnego do sportu (polecam Panache Sport albo Shock Absorber). Biust będzie jak przymurowany nawet jeśli na głowie staniesz ;)