Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie pracujące kobiety to...jak maz mnie w*****a

Polecane posty

Gość gość

No k***a mac!!!!!!!!!! Rzadko klne ale mam dosc !!!!! Chwalicie się ze nie pracujecie biedoty Polskie? Głupie jesteście! Znowu mąż dał kasę siostrze i jej mężowi. Ona k***a siedzi całe dnie śpi , on raz pracuje raz nie no k***a mac. Chyba rozwód wezmę mam dość! Odmawiać sobie bo utrzymywać nierobow do jasnej cholery chyba zawału dostane! Sama pracuje ciężko na sprzataniu, kiedys mnie wysmiala ze co to jest 1400zl a jednak na oplaty mam! Do roboty rury głupie jak wasnie stać. Przepraszam mamy was za wulgaryzmy ale naprawdę tak mi ciśnienie podniesli ze chyba z okna wyskocze. Nie lubię nie lubię k***a takich ludzi. Juz nam 800 zl wiszą k***a mac:-( mam dosc. Celowo nie robi idiotka a ten jej daje.

Gość gość
A leki dziś wzięłaś?

Gość gość
Poklocilam sie z nim. Powiedzialam ze tak ich uczy i ona nigdy nie pójdzie do roboty a będzie ogladac ,, dlaczego ja" i inny szmelc! Chyba nie wytrzymam w tym małżeństwie. Ciagle k***a dawać innym którzy nie rusza do pracy.ja bym im nie dalai by moze zaczęli dzialac ale oczywiście nie meza siostra. Jego świętośc pomagać innym. A jak on potrzebuje to szkoda że każdy gow d***e ma.

Gość gość
Jakie leki? Pisze naprawdę ze mam dosc. Corka na szczęście śpi a z mężem nie rozmawiam. Przepraszam za wulgaryzmów postaram się opanować. Jak wy byscie sie zachowały? Może ja przesadzam swoim zachowaniem? Ale wydaje mi sie ze w ten sposób uczymy ich a właściwie ja dalej lenistwa. On tyra jak wol jak ma pracę a ona seriale w domu bo jej pasuje. A jak jej powiedziałam ze tez chce na wakacje w tym roku wkoncu pojechać to ona ze oni nie pojadą. Jakby pracowala to by jeździli !!!

Gość gość
Nie przesadzasz. Niektórzy źle interpretują słowo "pomoc". Twój mąż też.

Gość gość
ja bym go odstawila od jedzenia a jak cos bedzie szemral to niech siostra mu odda. a powaznie: rozwiedz sie autorko z ta c***a.

Gość gość
Zapraszam do tematu co byście zrobily. Ten zostawiam za bardzo mnie poniosło:-( azzmi wstyd.