Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobiły na moim miejscu Proszę i radę za tamto Przepraszam

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam za tyle wulgaryzmów w tamtym temacie. Olejcie go. Napisze na spokojnie bez napięcia:-( ale mam dość :-( i na prawdę myślę o rozwodzie. Maz juz im łącznie 800zl dał tzn pożyczył. Jego siostra od kilkunastu lat w domu pomimo ze ma nastolatke. A jej maz jak ma pracę to tyra jak wol na czarno ( więcej płacą) aja nie rusza. Poklocilam sie z mężem. Nie chcialam im pożyczać moze w końcu by ruszyli do pracy. I wyszlam na egoistke zyle, wstrena która nie pomaga innym w potrzebie :-( moze faktycznie ma rację? Ale znowu mam nie jechać na wakacje bo mam utrzymać rodzinę która jest leniwa? Gdzie ona sie smieje ze ja za marne 1400zlsprzatam... chyba sie rozwiode i zostawię ta porąbana rodzinę. Kocham meza ale psychicznie i mam dosc.

Gość gość
Swojej rodzinie też pożyczam ale wiem ze pracują, chwilowo kryzys mają i nie są leniwi. Na sprzataniu widuje ludzi z grupą. Bez ręki, bez palców, z zaburzeniami i na prawdę jak ktoś chce to pracować może !!!! Nie normalna rodzina :-(

Gość gość
Pogadaj w temacie: jestem biedna, ale do pracy nie pójdę :)

Gość gość
Nie wchodzę tam juz bo mi ciśnienie podnoszą te nieroby

Gość gość
Najchętniej bym tam poszla i nawyzywala ich i odebrała kase! Ale przecież hrabia sie obrazi , rodzina jego święta od siedmiu boleści. Tez przeżywa ze jegp siostra to nie rób ale kase daje.

Gość gość
Mam to samo.

Gość gość
Poszlabym i nawrzucalabym tej damie bezrobotnej

Gość gość
Ja walczyłam przez lata z pozyczaniem kasy tesciowej. Starzy ludzi ok ale kurde mają 2 tys zł, są tylko we dwoje, co roku kase na węgiel dostają od nas, raz na 3-4 miesiące proszki do prania, chemie do domu, zapas kawy herbaty bo mieszkamy za granicą i przywozimy a ci co chwila pozyczcie 200-300 euro nosz cholera po co im to. A dodam że mają sześcioro dzieci z czego jedna córka dyrektor szkoły, druga w us ale nie tylko z nas ciągną. ja nie chciałam ale mąż się litował póki sam się nie przekonał co ona z tymi pieniędzmi robi. garnki z pokazu, kołdry z pokazu, robot z pokazu, wszystko w łóżku pochowane, debety w banku no zgroza. wydają kase na d**erele, tesciowa nawet pierogów sobie nie zrobi bo woli upiec mąż sam się wkurzył i zaprzestał pozyczania. To taka sprawa że sam musi się przekonać i ty nic z tym nie zrobisz bo będzie obracanie kota ogonem przeciwko tobie

Gość łejeje
o kurde ty chyba kiedyś tu pisałaś o tych sprzętach z pokazu poukrywanych :D pamiętam, kojarzę i coś mi swita :P dobrze, ze ta sprawa jakoś się rozwiązała

Gość gość
Autorko,a zczego ty tak im wszystkim pożyczasz ???skoro sama zarabiasz marne pieniądze ktore nie wystarczają na opłaty ha haha,jakies bajeczki tworzysz.Urzekła mnie twoja historia