Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poofi poduszka do karmienia ktos ma?

Polecane posty

To jest zwykły tzw. Rogal do karmienia. Skad ta cena? Hmmm są tańsze na allegro lub w sklepie dziecięcym. Ps. Ja mialam ale było mi nie wygodnie z tym. Kladlam córkę na zwyklego jaśka. Pozdrawiam

Gość JunkaL
Na pewno są tańsze ale slyszałam, że poofi to naprawdę dobra marka więc może warto dopłacić te kilkadziesiąt złotych. Ja planuję więcej niż jedno dziecko, które obecnie noszę w brzuszku i chciałabym mieć coś na dłużej. A czym różni się ten model co podałaś od tego http://kinderland24.com.pl/poofi-poduszka-do-karmienia-pure-granatowo-biala.html to chyba nowszy model tak?

Gość gość
Ja mialam rogala poofi i przydal sie nie tylko do karmienia ale potem takze dla dziecka do lezenie potem tez jak jeszcze siedziala niestabilnie. Poofirozni sie tym o tych zwyklych z innych firm ze jest wysoki wiec kladziesz dziecko przy piersi i rece masz wolne. Ta tkanina z wierzchu jest taka ze plyn w nia nie przesieka do srodka czyli jak np dziecko uleje sciagasz poszewke i pierzesz bez koniecznosci czyszczenia poduchy. I material jest bardzo przyjemny.

Gość gość
A ta ktora pokazujesz to nowszy model. Ja mialam ta druga,milutka byla.