Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres, plamienie krwią, ból piersi,ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Na wstępie powiem tylko,że przeszukałam już chyba cały internet i podobnego wątku nie znalazłam. Otóż mam taki problem, okresu dostałam 8 stycznia, a do dzisiaj 12.02 okres się nie pojawił. Uprawiałam seks ze swoim chłopakiem prawie zawsze z prezerwatywą, dokładnie 2 razy bez, dodam, że nigdy nie skończył we mnie , nawet z gumką. Jednak potrafimy się kochać nawet 3 razy w ciągu jednej nocy. Z 6/7 lutego w nocy poleciało mi dosłownie kilka kropelek krwi, czytałam o plamieniach, aczkolwiek te moje "plamienie" było czerwonie, nie brązowe. Zdażyło się to tylko ten jeden raz. Czytałam też, że na opóźnienie miesiączki może wpłynąć stres. Miałam teraz sesję na studiach i bardzo dużo egzaminów, ale nie byłam aż tak bardzo zestresowana. Stres jaki odczuwam teraz gdy od tygodnia nie mam miesiączki z tamtym jest nieporównywalny. Dodam jeszcze, że od tygodnia bolą mnie piersi, nie dramatycznie, natomiast przy dotyku odczuwam pewien ból. Proszę was o poradę, jak bardzo możliwe jest to , że jestem w ciąży? Zaraz pewnie większość z was powie mi, że mam lecieć po test ciążowy, ale wiecie chyba same jak to jest - po prostu się boję ! Proszę o pomoc, być może kilka słów otuchy zmniejszy mój stres...

Czesc, test to podstawa, nie wiem dlaczego chcesz sie borykac z niepewnoscia. Kilka dni opoznienia, to jeszcze nie tak duzo, szczegolnie w stresowych sytuacjach... Lec po test i glowa do gory, daj znac, co wyjdzie.