Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość changesss

Ratunku co robić!!!

Polecane posty

Gość changesss

Witajcie moi Drodzy;) Mam 22 lata i mam ogromny problem z moim 24 letnim "mężczyzna", "chłopcem".... Otóż jak pewnie nie jedna kobieta z tym problemem przyszła tutaj potrzebuje wsparcia, rad. Jesteśmy razem od pół roku I nasze życie seksualnej jest Jakimś nieporozumieniem. Gdy zaczynamy się sobą bawić wszystko wydaje się ok, obie strony są mocno zainteresowane, przyspieszony oddech no po prostu widać oba Ciała są spragnione siebie siebie, tylko Kurwa dlaczego mu nie staje? Dość często powtarza mi jak atrakcyjną Kobietą jestem dla niego, co więcej staram się kurwa jak mogę ale kiedy widzę ze on nie reaguje mam ochotę strzelić sobie w łeb. Próbowałam z nim delikatnie porozmawiać ale chyba by go nakłonić do pójścia do lekarza to daleka droga. Czy która z was może podstępem próbowała swojemu facetowi dorzucić do drinka, napoju jakiś suplement który by rozwiązal ten probleM? Taki Malutki ppodstepki. Ratujesz Kochani. Potrzebuje seksu. Nie radzicie mi zmiany partnera bo nie tedy droga. To z nim chce dzielić życie seksualnej mimo wszystko. Proszę o rady!!;)

Zanim zaczniesz faszerować go tabletkami gwałtu, do buzi i do skutku;-)

Gość gość
rob co uwazasz za stosowne

Gość gość
Musisz walnac go w leb moze sie obudzi

Gość gość
Taaa do skutku. A później się dziewczyna nie będzie mogła najeść, bo ją będzie wszystko boleć. Nie cierpię ludzi, którzy mają problemy zdrowotne (czy jakiekolwiek inne) a udają, że nie, wszystko w porzo. Penis miękki flaczek - a to inni tak nie mają!!??

Gość Tester
Erozja a ty tak robisz

Do skutku raczej z przymrużeniem oka:-) a poważnie, autorko Twojemu partnerowi powinno równie mocno zależeć na rozwiązaniu tego problemu, a samo nie przyjdzie.

Gość gość44
jak ma 22 lata i mu nie staje , to jak będzie twoim mężem to wypłaty na viagrę Ci braknie, musisz z nim porozmawiać a potem sie zastanowić co dalej albo już szukać kochanka.

Gość gość znawca
Musisz go złapać za kutacha i podniecić. Jeśli myślisz, że każdemu facetowi stanie na sam widok ładnej kobiety, jesteś w błędzie.

Gość changesss
Hello!!!! Napislam wyżej o grze wstępnej to nie tak ze stane nago i czekam kurde na oklaski. Dość długo bawimy się ze sobą! Ustami tez próbowałam- nie róbcie ze mnie dziecka. Macie jeszcze jakieś pomysły nim zaciagne go do lekarza?!

Gość gość
Ja przez pierwsze pół roku związku miałam odwrotny problem! Mojemu facetowi stal doslownie caly czas! C A Ł Y C Z A S! Szukalam w internecie porad, czy moze biedny cierpi na jakas chorobe! Wlasciwie to nawet po roku nie jestem w stanie stwierdzic czy kiedykolwiek byl przy mnie w stanie calkowitego spoczynku.

Gość gość
c***a nie facet , nie staje mu na widok nagiej kobiety