Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra1988

Planowanie "szybkiej ciąży" po poronieniu. Czy któraś z Was planowała lub zaszła

Polecane posty

Gość gość
czytam czesto takie wasze tematy// powiedzcie czy wy macie nasrane w glowach???czy az tak silna chec rozplodu??? ludzie odpoczac wympczac. nabrac sil niech organizm sie oczysci anie znow , wogole jak o sexie mozna myslec??/chcesz ta sama story ,znow??po co?? dla mnie pol roku to minimum chodz osobicie czeklam 3 lata

Gość gość
Ile ty jeszcze razy o to zapytasz i ile tematow zalozysz? Idz dziewczyno do psychologa, przepracuj z nim stratę, a potem myśl o kolejnej ciąży

Gość gość
chora glowa jaks serio 88 to woj rocznik??/dorosnij wez sie za robote/i mysl o rozmnazaniu

Gość gość
Tak, tak... zapłodnij sie szybko.... Ech....

Gość gość
Proszę bardzo, polecam szybką ciążę po poronieniu, jeśli chcesz zafundować sobie następne, a jak wiadomo, z każdym poronieniem maleją szanse na donoszenie kolejnej ciąży. Próbuj szczęścia, znam taką, która też nic sobie nie robiła z zaleceń lekarzy i teraz koniecznie próbuje przekonać męża do adopcji, bo własnych dzieci już raczej mieć nie będą.

Gość gość
ta znow

Gość gość
Gosciu 13.16 odczekalas minimum ktore zalecają lekarze, ona jest dopiero po zabiegu

Gość gość
do Oczywiście, że lekarz nie zabronił po 3 miesiącach, ale przynajmniej tyle z czysto biologicznego punktu należy odczekać. Albo dłużej, w zależności od indywidualnych potrzeb, ale skoro niektóre się upierają, że wiedzą lepiej („nie będziemy się zabezpieczać, w końcu tak szybko po poronieniu i tak na pewno nie zajdę”), to ich sprawa.

Gość gość
ja poroniłam 1 raz w 2 mc. pozniej zaszlam po 1 okresie i ciaza powiodła sie... Wiem, ze po stracie dziecka czesto chce sie starac o nastepne :(

Gość gość
ja poronilam w listopadzie starania zaczelam w marcu a zaszlam w czerwcu

Gość gość
Po poronieniu samoistnym mozna sie starc od razu. Ja tak zrobilam. Poronilam pod koniec listopada, w grudniu zaszlam w ciaze. Ciaza bez problemow coreczka urodzila sie w terminie jako okaz zdrowia.

Gość gość
Zaszłam w ciążę 3 miesiące po poronieniu w 9 tc i łyżeczkowaniu. Ciąża bez problemów, urodziłam córkę.