Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne Zbiegi Okolicznosci Jak Je Racjonalnie Wytlumaczyc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedzialam gdzie dodac temat wiec wklejam tutaj.Ostatnio mam dziwne zbiego okolicznosci.Typu-rozmawiam z kolega o pewnej sprawie sadowej ktora miala miejsce rok temu, kolega mi mowi jak sie zakonczyla, na nastepny dzien - ta sama osoba miala aresztowanie z innej sprawy w ogole.Drugie zdarzenie-w tym samym dniu rozmawialismy o mojej szefowej do ktorej nigdy nie dzwonilam ani ona nie dzwonila z prywatnego telefonu. Bum, na nastepny dzien telefon od tej wlasnie szefowej o ktorej rozmawialismy!!3 sytuacja, tez rozmawialismy o pewnym gosciu z ktorym niue mam kontaktu i bum-na nastepny dzien sms od niego....Dzis jadac tramwajem do pracy widzialam tego mojego kolege z pracy na ulicy calkiem przez przypadek.Wczoraj pomyslalam o znajomym , patrze-sms od niego.Dzis takze wzielam lekarstwa ktore chcialam dac kolezance, lezaly u mnie z 3 miechy, mialam plan by zadzwonic do niej i umowic sie po mojej pracy i po kursie ktory robie, patrze.......a ona siedzi czeka przed sala sadowa(!).Dalam jej te leki i jakos dziwnie sie poczulam...o co w tym wszystkim chodzi? Totka wyslalam ale nic nie wygralam.

Gość gość
up

Gość gość
A nie nałykałaś się tych leków?

Gość gość
to telepatia

Gość gość
niesamowite to jest. a dlaczego niby w totka nic nie wygralam, skoro niby ta telepatie mam?

Gość gość
?

Gość gość
pokaz sie chlopcze

Gość gość
bo telepatia nie polega na przewidywaniu przyszłości

Gość gość
czy to jest jakis dar ktory moge rozwinac? albo to jest intuicja?

Gość gość
.

Gość gosiuniakrako
moze ta twoja telepatia badz intuicja jak kto woli wlacza sie kiedy odpowiednia osoba jest przy tobie (jakis lacznik lub przewodnik)?sama nie wiem,

Gość gość
.

Gość gość
Smieszne to. ze oboje urodzilismy sie w tym samym miesiacu ale dziela nas tylko 4 dni roznicy i ...duzo lat:). czuje ze jest moja pokrewna dusza.Wyjechalam do rodzicow na tydzien i nie moge spac bo o nim mysle. brak mi naszych rozmow i wspolnego spedzania czasu.

Gość gość
Moze to pokrewienstwo dusz?Moze nie wazne ile ma sie lat ale co sie dzieje pomiedzy dwoma osobami