Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, mam pytanie. Jakie znacie NAJTAŃSZY hotel w Warszawie lub okolicach ?

Polecane posty

Gość gość

Musze sie zatrzymac w Warszawie na tydzien, a za miesiąc znow na tydzien, bo szukam pracy. Szukam hotelu w obojetnie jakiej dzielnicy lub bliskich okolicach np Piaseczno, Legionowo te miasta oscienne, taki gdzie są pokoje jednoosobowe najlepiej z łazienka... standard obojętny, wazna jest cena Wiem , ze są porownywarki ofert i wlasnie je przeglądam ale moze wy cos znacie i mozecie polecic ?

Gość gość
Hotel ATOS na Mokotowie PATRON kolo centrum zdrowia dziecka , tam kiedys nocowalam i za tydzien pobytu zaplacilam ok 700zl bez sniadan

Gość gość
Szukaj na hostel bookers Albo booking

Gość gość
Szukaj noclegów pracowniczych, ja kiedyś płaciłem 35 zł./dobę

Gość gość
w kwaterach pracowniczych nie ma pokoi jednoosobowych i tam raczej faceci nocują, sama nocowalam w takim motelu w raszynie kolo lotniska niestety nie pamietam nazwy 55zl noc, Atos i Aramis tez tanio, w centrum obok dworca ochota jest tani hotel Campanile, czesto mozna znalezc promocje za 90-100zl , w akademikach tez wynajmują pokoje dla osob z zewnątrz

Gość veranda
Szukałabym na Twoim miejscu czegoś za pośrednictwem serwisów z rezerwacjami - po pierwsze najczęściej dobry standard, po drugie tanio można znaleźć pokój czy apartament na 30-40 zł za dobę. Tym bardziej w Wawie. Polecam bookapart.com, mają dużo miejscówek w stolicy :)

Gość marsjasz
Też polecam bookapart.com, dobre warunki i ceny. Można śmiało rezerwować, w stolicy mnóstwo pokoi.

Gość jezykiem budowlanca
najtanszy to pod mostem lazienkowskim wlasnie buduja, z obu stron rzeki

Gość buka z muminków
Hotel jak hotel, ja tez polecam wybrac z oferty serwisów bookingowych jakich jak bookapart.com, bo mają dobre stawki i świetne lokalizacje w Warszawie.

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze oczko.gif noclegu w miejscowości Warszawa, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-warszawa z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
dobrą ofertę ma hotel w Jankach http://www.hotel-janki.pl/ ja tam mieszkałam tydzień czasu, pokoje mają ładnie urządzone, jest czysto, do Warszawy bardzo dobry dojazd

Polecam ten pensjonat: www.melodia.oit.pl ładne, czyste pokoje, dobrze i przede wszystkim nie drogo.

Gość gość
ibis budget warszawa centrum, czasem mozna promo za 39zl upolować

Gość gość
Jeśli szukasz tanich noclegów w Warszawie to mogę polecić Tobie bardzo fajną stronę http://otonoc.pl/noclegi-Warszawa kilka razy korzystałam z tej strony i jeszcze nigdy się nie zawiodłam

Gość gość
Szukaj hoStelu a nie hotelu. Hostele sa najtansze. Ostatecznie hotele pracownicze, sa zwykle zle polozone i byle jakie, ale tanie.

Gość gość
Ja Wam moge polecic hotel w Jankach to jest pod Warszawa. Hotel jest przepiekny www.hotel-janki.pl - bardzo polecam naprawde