Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosia26

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość Ktosia26

Dziewczyny zrobiłam zdjęcie testu wczorajszego, mam bardzo złej jakości aparat i tu prawie nic nie widać , na żywo jest zupełnie inaczej ocencie to, jeżeli jest tu co oceniać bo jak mówiłam aparat no niestety ... Ale ten test poazał cień cienia dopiero po jakimś czasie , i to jest 3 test który tak pokazał dodam że ten jest z innej firmy niż dwa poprzednie i na tym już wyrazniej widać niż na tamtych...Szkoda , że nie mam lepszego aparatu :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27a20852da0bd38b.html

Gość gość
a który to dzień cyklu? kiedy miałąś dostać spodziewaną miesiączkę?

Gość ktosia26
Wiem ale na żywo jest zupełnie inaczej, kurczę szkoda że nie mam aparatu fotograficznego, może było by widać lepiej, czy 3 testy z czego jeden z innej firmy może się mylić i czy może być właśnie taka reakcja chemiczna 3x z rzędu??? 29dc. miesiączka 15 styczeń cykle mam co 33-34 dni.

miesiączkę powinnas dostac 15 stycznia czy 15 lutego? napisalas że stycznia... jeśli tak to na teście powinny już być dwie grube krechy

Gość gość
na moje jesteś ja widzę drugą krechę :) mój pierwszy synek jest z bladej i teraz córcia w brzuszku też :) zrób sobie bete hcg z krwi bedziesz 100% pewna :)

Gość ktosia26
miesiączkę powinnam dostać 17 lutego. Słyszałam że nawet bladzioch może wyjść dopiero w dniu spodziewanej miesiączki..?

Gość gość
absolutnie nie grube stezenie we wczesnej ciazy w okolicach miesiaczki wykazuje małe stezenie i sa blade po tygodniu spoznienia beda grube

ty masz test przed soba i jesli widzisz druga kreske to pewnie rzeczywiscie tak jest :) szkoda ze masz slaby aparat ;/

Gość ktosia26
(gość) poprawiłaś mi humor :) ale ja sie nie nastawiam ponieważ wiem że test ciążowy odczytuje się do 5 min. pozniej jest nieważny i ja w to wierzę z tym że dziwne że 3 testy po czasie pokazały bladą kreskę pierwszy bardzo bardzo bardzo słaba 2 test bardzo bardzo słaba 3 test już bardziej widoczna...

Gość gość
jestes kilka dni przed okresem wiec to jest ciaza tylko bardzo wczesna , gratulacje powtorz w dzien@

Gość ktosia26
tysia93- Wiem, kurcze taki mam do d**y tel. Mój mąż ma taki sam aparat :/ więc też by było to samo. Poczekam jeszcze kilka dni i powtórzę test jeżeli będzie już coś na rzeczy to idę na bete. Dziewczyny ślicznie dziękuję za odpowiedzi :*

Gość ktosia26
Tak jestem dopiero 5 dni przed okresem , więc mysle , że testy dlatego tak wychodzą chciałabym zobaczyć te dwie krechy :/ kiedyś miałam okazję zobaczyć ale niestety ciąża biochemiczna ;/

Gość ktosia26
tysiaa93 - dziękuje , poszłabym na bete ale mam złe wspomnienia 2 krotne. ;/ i wielkie rozczarowania przy odbiorze wyników ;/ dlatego tak się boję zrobić test z krwi ;/

Gość gość
Sorki ale ja na zdjeciu nie iwdze zadnej drugiej kreski. Chyba ze tak wyszlo niewyraznie. Na zywo pewnie widzisz wyrazniej. Jesli taK TO GRATULUJE:-)

Gość ktosia26
Kochana teścik piękny :) Ale może u mnie owulacja była trochę pozniej .

Gość ktosia26
Będę cierpliwie czekać jeżeli to jakaś ściema z tymi testami , to będę musiał się z tym pogodzić, i dalej działać...Powtórzę test za 2-3 dni. Zobaczymy jak sprawa się dalej potoczy , staramy się dopiero pół roku , mówię dopiero bo wiem , że są tu paru które starają się po kilka lat. I nie chce z siebie robić jakiejś sieroty, bo wiem , że nie jestem sama.

Gość gość
ktosia26 daj znać jak tescik ??

Gość serotkaa
u mnie 9 dnia od owulacji wyszedł test niby negatywny ( w wyznaczonym czasie) ale jak zerknęłam na niego po południu to dostrzegłam cieniutką kreskę, taki cień ale nie do przeoczenia. Następnego dnia rano kreska już była w ciągu przepisowych 5 min.