Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m111m

co mi moze byc ?:(

Polecane posty

Gość m111m

Ostatnią miesiączkę miałam 3.01, dotychczas nigdy nie spóźnial mi sie okres wiecej niz gora 3 dni. Nie zabezpieczam się, więc zrobilam 2 testy w ciazy nie jestem. Caly czas mam lekko podwyzszona temp. 37 stopni, a chora nie jestem. Mam powiększone piersi, nawet mąż zauważył, dużo śpię, mam sporo białego śluzu, cały czas mam wrażenie , że własnie dostałam miesiączkę, bo jestem wiecznie mokra. Co mnie niepokoi to kłujący, niezbyt intensywny ból lewego jajnika. Obawiam się , że mam jakiś torbiel czy coś :(. Do lekarza mam termin dopiero w następny piątek, a do tej pory sfiksuje. A do innych jakoś nie mam zaufania. Może któraś z Was miała podobną sytuację, czego to bylo skutkiem ?

Gość gość
Jak dlugie masz cykle? Objawy jak na ciaze, moze zrob test z krwi.

Gość m111m
30 dniowe Gdybym byla w ciąży to chyba zwykły test też już by pokazał, bo to byłyby jakiś 6 tydzień.

Mi okres spóźniał się i jak się okazało miałam torbiele. Po kuracji hormonami minęło. Ale nie miałam w/w objawów :-o

Gość m111m
najbardziej zastanawia mnie ten ból jajnika od kilku dni, może nie jest jakiś mocny jak już pisałam, ale dość odczuwalny, taki tępy ból. A przy torbielach miałaś jeszcze jakieś objawy poza brakiem okresu ?

Jak byłam w ciąży natomiast to 33 dnia przy cyklach 28/29 dniowych wyszedł pozytywny :)

Przy torbielach żadnych innych objawów. Choć czasem podczas okresu zauważałam skrzepy :-o lekarz nie wykluczał, że to od torbieli.

Gość m111m
ja mam 41 dc, wiec test dzis powinnien pokazac juz ciaze, dlatego obstawiam , ze to raczej jakies chorobsko. ja nie mam zadnych skrzepow, ani nic. W dzien miesiaczki na papierze zauwazylam tylko sluz podbarwiony krwia, ale bylo to jednorazowe. masakra, naczytalam sie juz tyle w internecie , a takie objawy ciezko mi do czegos konkretnie przypasowac.

Gość gość
Kurcze no na moje objawy ciazowe ale jesli juz wykluczylas.... koniecznie umow sie do lekarza jak najszybciej, moze faktycznie torbiele.

Gość m111m
no tak mi sie wydaje , ze to nie ciaza, watpie zeby w 41dc, nawet bladej kreski nie było...

Gość m111m
up

Gość m111m
up

Gość gość
Mi okres sie spoznial 6 dni i test negatywny,dopiero po kolejnych kilku dniach wyszedl pozytywny,prawdopodobnie owulscja sie opoznila.najlepiej zrobic beta hcg z krwi.

Gość gość
Ewentualnie moglas miec cykl bezowulacyjny i nie dostac okresu,kobiety czasem tak mogą miec..

Gość m111m
zapisalam sie na jutro do jakiegos ginekologa , boje sie ze jakies swinstwo sie przyplatalo;/

Gość m111m
jeszcze raz zerknelam na test, pojawila sie teraz delikatna druga kreska, ale po takim czasie wynik chyba nie jest miarodajny?

Gość m111m
up

Gość gość
ja uważam,że to ciąża. Dla mnie najważniejsza byłaby temp. jeśli utrzymuje się ok.37 stopni. Miałam takie same objawy i mam synka :) Napisz koniecznie co powie lekarz

Gość m111m
napisze mam nadzieje , ze nie ma jakiegos wiekszego powodu braku @

Gość gość
Wygląda na ciążę. Też miałam takie objawy. Białawy śluz (ciągle mokra), temperatura 37,1 a śluz z nitką krwi był u mnie jak zarodek się zagnieżdżał. Może miałaś dłuższy cykl i test dopiero za kilka dni pokaże?

Gość m111m
no i dostalam rano @ :), ale i tak w najbliższym czasie wybiore się do lekarza. Bo pierwszy raz w życiu zdarzył mi się taki długi cykl.