Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko chorę na astme

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 3 letnie dziecko chorę na alergie, w zeszłym tygodniu był u mnie przedstawiciel firmy kirby z odkurzaczem dla dzieci chorych na alergie, Przeprowadził w moim domu pokaz, odmówiłam bo urzadzenie jest mega drogie. Kosztowało 9700 a pan zszedł mi do 8600 za zestaw, który mnie interesował. Bałam sie też, ze to jakieś nabijanie w bambuko, bo niby skoro produkt jest taki dobry to po co go w taki sposób reklamować, Podczas prezentacji pan odkurzył pokój dziecka i materac, było tam naprawdę duzo brudu mimo ze czesto sprzatam, po tej wizycie moje dziecko juz nie budzi sie z zatkanym noskiem i mowi ze lepiej jej się spi. Co o tym sądzicie? Sprawdziłam firme w internecie i okazało sie ze maja wszystkie certyfikaty a firma sprzedaje produkt wyłącznie w postaci domowych prezentacji u klienta, produkt podobno jest taki drogi bo ma 30 lat gwarancji, Proszę was o opinie na ten temat, co o tym sadzicie? Moze znacie jakieś tańsze odkurzacze o takiej skutecznosci? bo naprawde mnie nie stać na ten a nie mogę pozwolic by moje dziecko sie męczyło

Gość gość
a odkurzałaś wcześniej materac małego zwykłym odkurzaczem? Jeśli nie to nie dziwie się, że dziecku lepiej się śpi.

Gość gość
sluchaj takich u mnie tez bylo kilku ja ich wpuszczam daje im odkurzyc -podziekuje i mowie ze mnie nie stac na to.KURZU JEST WSZEDZIE TYLE SAMO U WSZYSTKICH!nie mysl ze u mnie jest mniej.Oni tylko chca zedrzec z czlowieka pieniadze.Dzis w sklepach sa do kupienia odkurzacze i one sa tez dobre,nie daj sie oszukac.

Gość gość
oczywiscie ze odkurzałam zwykłym odkurzaczem, ale pan podczas pokazu pokazywał mi filtry i porównywał mój odkurzacz do tego ich i sie okazało ze mój sprzata powierzchownie tylko, moze ktos ma jakiś inny skuteczny odkurzacz dla alergików z certyfikatem tańszy bo ten nawet na raty duzo kosztuje

Gość gość
Ja kupiłam odkurzacz od kirby na takiej prezentacji i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam od bardzo miłego pana za 8000 a nie 8600, prawdopodobnie panowie maja dość duze prowizje uzaleznione od tego za ile sprzedadzą a ja sie mocno targowałam :) jak chcesz to ci dam numer do tego pana tylko napisz mi adres mailowy to tam ci wyslę numer telefonu jezeli jesteś z warszawy lub okolic

Gość gość
Poproszę o ten numer to jezeli nie znajdę nic tańszego to przynajmniej może uda mi sie ten kupić taniej alaalaala8484@gmail.com

Gość gość
jak mozesz to wyslij i mi ten nr jestem z wyszkowa urszulaaaa.m@wp.pl

Gość gość
jeśli dziecko choruje ci na astmę to trzeba dokładnie dbać o czystość w mieszkaniu. Pyłki, alergeny, roztocza dodatkowo utrudniają życie astmatyka. Dlatego trzeba mieć w domu odpowiedni odkurzacz z dużą mocą ssania i z odpowiednim filtrem. W firmie http://profieurope.eu/ mają odpowiednie odkurzacze.

Gość gość
Mam astme oskrzelowa leczylam sie w prokocimiu i pamietam ze w domu niemoglo byc kwiatkow dywanow itd

Gość gość
Moje dziecko ma alergię . A od alergii do astmy nie daleka droga. Ale do głowy by mi nie przyszło takie cos kupować, tyle kasy. Sprzątam w domu non stop itp., ale pyłki na wiosne wiadomo na to nie ma rady.

Gość gość
jak sie ma dobry odkurzacz to strasznie pomaga, a co do kwiatów to prawda ale z dywanami bzdura, Gdy mamy dywan to cały kurz osadza sie w dywanie i wtedy wystarczy odkurzyć dywan albo wytrzepać a jak nie ma to kurz po całym domu sie roznosi i jest wręcz nie do sprzątniecia