Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

skąpani w słońcu laguny

Polecane posty

Gość Tester
Nie widzisz ze chcialyscie wykozystac Nowa aby potwierdzic wasze podejrzenia ps. Napisalem sprostowanie po za tym mnie to ni grzeje ni ziebi

Śmieszne są takie teksty, że jest nam potrzebna do zakładania tematów. Założyła drugi temat. Wcześniej była z nami parę miesięcy :D i czy się od niej odwracałyśmy, czy co? Ja uważam, że ta dziewczyna jest wartościowa, potrafi wysłuchać czyichś uwag na temat swojego zachowania, przyjąć krytykę i jeżeli uzna, że ktoś ma rację, to potrafi zmienić zachowanie. Bardzo ją za to doceniam. Uważam też, że ma dobre serce, jest prostolinijna i nie kuma bazy, o co chodzi z tym spamem. W sumie ja też nie mogę tego ciągle zrozumieć :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Wiecie co drogie Panie ? Całkiem szczerze i pomimo sympatii do niektórych z Was. Przestaję się dziwić spamerowi. Zakuty ? smiech.gif Gościu na Twoim miejscu kazałabym się pocałować w du/pe lapka.gif Zgłoś Zuchwała dziś Muszka, oto pytania, które pozwolą Ci udowodnić, że nie jesteś Wielbłądem, jedziesz? muszka śmierdziuszka dziś Nie chce mi się udowadniać, że nie jestem wielbłądem usmiech.gif Smelly fly, smelly fly . It's not your fault. muszka śmierdziuszka dziś No, ale jak chcesz możesz podać swoje pytania Zuchwała. To chyba pierwszy nasz bliższy kontakt. Smelly fly, smelly fly . It's not your fault. Tester dziś Nie muszka a wiec wczoraj pisalyscie na swoim temacie kto zalozy nowy wad napisala o Nowej bo ze ten zakuty leb ja lubi to nie bedzie spamu afk wykozystac Nowa aby potwierdzic swoje podejzenia tylko Nowa bidulka zaskoczyla dzisiaj po wpisie blednego na Marty temacie wniosek Wilk mial racje Wad jest podla i falszywa Tester dziś Sprostowanie Nowa zatrybila sama tylko juz bylo po ptakach a zapomnialem wstep Naj jak zwykle wpie/rdolil sie tu ze swoja palma gość dziś dobrze źe ferie sie konczą gimbaza w koncu pójdzie do szkoły. do szkoły matoły albo do roboty bo w dooopach wam sie przewraca smutas.gif Tester dziś I co ty na to muszka gość dziś dobrze ze nowej miejsce wskazalyscie nie ma zludzen

Gość Tester
Za duzo dzieje sie wokol was muszka za duzo

Gość gość
Teraz jej słodzisz? Jak bardzo trzeba być obłudną :-o Jak bledny wchodził na Wasz temat to sikałyście po kolanach a teraz kolejna teoria spiskowa?

To nie moja sprawa ale Po cholerę dajecie znaki, że tak łatwo Was skłócić ?

Gość Tester
Mnie tez wku/rwia spam ale nie mam zadnych podejrzen kto to wiec nieoskarzam nikogo

Gość gość
Ciotki napuscily Wilka na Tabasco tylko ta się okazala twardsza niz im sie zdawalo Teraz cios w Błednego i Nową. Wilk się posra ze szczescia w tym lesie. W czym Wam przwszkadzali?

Gość Tester
Ok wyjasnijcie to miedzy soba

Zuchwała, ale ja przyszłam i zastałam 'sytuację' . Próbuję wyjaśnić sprawę, zresztą nieporozumienia zdarzają się wszędzie. Nic na to nie poradzę. x A Ty gościu drogi masz rację, byłyśmy bardzo miłe dla błędnego i to tylko dobrze o nas świadczy, tym bardziej jestem rozczarowana.

Gość gość
zastałaś sytuację? :-o a wczoraj to nie ty pisałaś tylko podszyw liczylyscie że ten temat usuną muszka śmierdziuszka wczoraj Wiecie, jak jest: Księżniczka może być tylko jedna smiech.gif a na kafe zwłaszcza smiech.gif Smelly fly, smelly fly . It's not your fault. Madzia 78 wczoraj Jutro ten temat usuną..Rycerzu wracaj na zamek. Dobranoc dziewczyny usmiech.gif

Muszko, nie rozumiem jednego. Dlaczego nie ma NIKOGO obok Ciebie ?? Dlaczego ?

Gość gość
fałsz i obłuda

Gość gość
Zuchwała bo dopiero maile poszły w ruch

Kurde, no tak, ja to pisałam, z ironią, żeby jeszcze dopowiedzieć. No i co, Magdzie usuwano temat, pierwszy, założyła drugi, byłyśmy w tym momencie spamowane i ze zniecheceniem powiedziała, że i tak ten temat zostanie pewnie usunięty, jak poprzednio. Jeżeli spam został zgłoszony, to pewnie został usunięty i teraz wychodzi, że to była odpowiedź na moje stwierdzenie. Tak to było.

Gość gość
i nie obrazacie i jesteście takie fair? wadera69 wczoraj Na pociechę powiem Ci Madziu, ze Kobiety z Wachlarzem tez nie lubi. Jakiś upośledzony musi być. A może ma zakuty łeb? ...Keep the beast in my nature under ceaseless attack... Insomnia Faithless

Gość gość
żegnam zasr/ane towarzystwo

Gofno tam, maile, albo się komuś wierzy albo nie Trudne? Jeżeli ktoś potrafi odróżnić białe od czarnego to odróżni resztę. Nie gadajmy bzdur :) Tyle

Gość gość
Powinni wam wszystkim bana dać.Wylęgarnia syfu w każdym kolejnym temacie.:-o

Nie wiem, Zuchwała. Może są zajęte? Mi też czasem się zdarza być zajętą , a ostatnio już mnie posądzano o to, że unikam wszystkiego itd. A może nie chce im się tłumaczyć, że nie są wielbłądami? Może mają dosyć. Przychodziłyśmy tu sobie i radośnie paplałyśmy, kogoś dupa zaczęła boleć i stworzył nam małe piekiełko. Nie mówię tu o samym spamie, bo wcześniej przez ileś miechów, leciały teksty, że niszczymy inne dziewczyny. Nie komentowałyśmy tego, bo po co wchodzić w dyskusję. No ale w końcu ile można. Zaczęłyśmy dementować. A potem to już poszło, spam i te sprawy. Tak naprawdę, to za stara jestem na takie roszady, nie chce mi się.

Gość gość
Skąpani w goownie powinno być.Macie prywatne adresy do siebie,po to tutaj takie widowisko bez końca???Kogo z zewnątrz to obchodzi i co to ma z działem wspólnego?

Gość gość
Szczerze dziwię się kilku naprawdę fajnym osobom,że uważają was za kumpele.:-o

Gość gość
bo niszczycie inne laski a teraz wsiadlyscie na tabasko