Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

skąpani w słońcu laguny

Polecane posty

Gość gość
A ty co tutaj sobie dzierżawisz od kafeterii kawałek miedzy?Klikaj aż ci reumatyzm palce powygina,ale prywatnie.:-o

Gość gość
a jakie tu widzisz laski? o kim piszesz?

Gość gość
Zaczekajmy w skupieniu na wystąpienia pozostałych a może Mucha w tym czasie tematełłe założy Blednemu z dowodami swojej głupoty.

Gość gość
Zawiodłem się. jednak nic nie warte jesteście. Pustaki

Gość frida6
hallo dziewczeta :) taaaak.. bardzo przyjemny temat. od razu czuje rozleniwienie.. plaza, goracy piasek, szum wiatru zmieszany z szumem morza.... dzieki wam juz wiem gdzie pojade na urlop. od lat tam nie bylam. odwiedze moja "blekitna lagune" :D poza tym nie nalezy sie przejmowac przygaduszkami, nie tlumaczyc sie.. tylko pisac :)

muszko 🌻 moja "blekitna laguna" to piekne miejsce.. i do tego w naszym zimnym kraju :D chwilowo przejadly mi sie dalekie wyjazdy.

Gość wadera69
Muszko powylegiwalabym sie z Toba, ale mam malo czasu:)

Gość gość
Jedna baba drugiej babie Wsadziła do oka grabie. Ha, ha, ale żyją i gorzałę piją, z góry spoglądają, wszystko w nosie mają.

wadi 🌻 mi tez milo.. blekitna laguna, to fajny temat szczegolnie w takie troszke ponure dni. moja "laguna" jest w katach rybackich :) mam tam swoja cicha miejscowke. prawde mowiac od lat tam nie bylam.. ale zmierzlo mi zimne morze na linii kolobrzeg - koszalin. brrrrrrrrr.. nawet w sloncu jest zimne.. a "blekitna laguna".... mmmmmm.. marzenie :D

Gość gość
kogo dzis poobrarzacie i lajnem obrzucicie? :-o

Gość gość
blednygosc dziś Dzien dobry cioteczki. Choc nie do kazdej z ciotek teraz pisze. Chcialbym powiedziec ze jesli co kolwiek pisze robie to z tego nicka. Nie bawie sie w wasze przesladowanie. Jesli uwazam ze madziunia jatrzy to pisze to blednego jesli teraz uwazam ze muszka to slodka idiotka to zrobie to z blednego. Jesli powiem ze niespodziewalem sie tego po wederze to tez napisze to z blednego. Baaaaaaaa kochane jesli uznam za stosowne spamowac wasze tematy to bede to robil z blednego. Kafe nie jest moim zyciem i nie żyję tylko kafe. Wiec mozecie mnie w pompke cmoknac i kisic sie dalej w swoim sosie. Koniec komunikatu milego gnojenia nie szata zdobi człowieka, ale kazdy kiedyś musi sie ubrać i co wadero? masz coś do powiedzenia?

szkoda wadi.. ale ja tez bede za chwile z doskoku.. a potem moze byc roznie. tak wiec dziewczynki.... poszybujmy na oblokach do naszej blekitnej laguny.... od czego wyobraznia ;)

Gość gość
gość dziś Wiecie co drogie Panie ? Całkiem szczerze i pomimo sympatii do niektórych z Was. Przestaję się dziwić spamerowi. Zakuty ? smiech.gif Gościu na Twoim miejscu kazałabym się pocałować w du/pe lapka.gif

Hej Muszka ;) Dni coraz dłuższe, słońce coraz wyżej ,już niedługo będzie się można powygrzewać ;)