Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

skąpani w słońcu laguny

Polecane posty

Gość gość
Spieerdaalaj

Gość gość
gosc nowa97 dziś Nie ukrywam ze ekstra d***balyscie dopiero teraz ogarnęłam o co tak naprawdę chodzi. Bawcie się sami. Mnie w to nie mieszajcie!!! Jak można sobie tak poGrywac. Nie pytajcie o co chodzi każda z Was dobrze wie. To bylo nie fer starałam się być ok w stosunku do was ale widzę ze to się mijalo z celem. Macie ten temat i bawcie się ją mam to w d***e!!!!

Gość gość
gosc nowa97 dziś Nie ukrywam ze ekstra d***balyscie dopiero teraz ogarnęłam o co tak naprawdę chodzi. Bawcie się sami. Mnie w to nie mieszajcie!!! Jak można sobie tak poGrywac. Nie pytajcie o co chodzi każda z Was dobrze wie. To bylo nie fer starałam się być ok w stosunku do was ale widzę ze to się mijalo z celem. Macie ten temat i bawcie się ją mam to w d***e!!!!

Gość gość
rzygać się chce

muszko 🖐️ n_ru.. dzieki za pomysl. muzyczna blekitna laguna.. moze bedzie mozna odplynac ;)

Gość gość
Ja jak zazwyczaj na gaszenie świateł :) I taka mała refleksja na koniec dnia. Mało chwytam obecne tu klimaty i dobrze. Nie rozumiem pewnych terminów aktualnie tu używanych, takich jak: "my", "wy", "oni", "z nami", "przeciwko nam" itp. Osobiście nie należę ani do "my", ani do "wy", ani do "oni" oraz nie jestem ani "z nami", ani "przeciwko wam". Ponieważ nie ma ani "my", ani "wy", ani "oni", gdyż to forum internetowe, które powinno być sposobem na miłe tracenie czasu (ostatnio jakoś już nie jest, także dla mnie, w czym jest też sporo mojej winy, bo zbędnie się chwilami angażuję w bicie piany). Życzę wszystkim szczęśliwego Dnia Świętego Walentego, który zacznie się już za pół godziny :)

Gość gość
Aha, baczmy wszyscy, by nam się nie udzieliła choroba kogoś stąd, dla którego forum znaczy świat ;) Dobranoc.

Gość gość
mucha wpisy ci nie pasowały, że zgłaszasz? :D prawda zabolała.

Gość Jacek 81
Lalki raczki nad kolderke I lulac albo pod I krecic karuzela

Jak same lalki to niech Sie babraja nadal w blocie kisielu s*****e bo ludzie to I tak same prototypy...Patrzacy z dystansem Gryf pomorza zachodniego:)