Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na zwiększenie libido u faceta??

Polecane posty

Gość gość

Jestem 10 lat po ślubie i mam już dosyć sporadycznego seksu ze strony męża.Jest bardzo męskim typem, ale w łóżku jedna pozycja,od biedy dwie,zawsze tak samo,bez niespodzianek,szybko,po cichutku i najlepiej raz w tygodniu.Jak się kochamy to jest strasznie podniecony więc seks niby lubi...Jak z nim o tym rozmawiam i proponuje cokolwiek to mówi,że może kiedyś albo że nie będzie tego robił...Przed ślubem i jakiś czas po było super,ale ostatnie lata to tragedia.Na pewno nikogo nie ma,ja też nikogo nie szukam tylko chcę do cholery z******tego seksu,tak żebym przez kilka dni nie mogła chodzić... On zdaje sobie sprawę że jestem nie zapokojona,ale nic nie robi.Zanim się poznaliśmy miałam kilku z******tych kochanków,jak teraz myślę o tym co z nimi robiłam to wydaje mi się to wręcz nie realne...Chcę z nim to wszystko robić,czy jest jakiś sposób,lek,cokolwiek co by mogło go pobudzić??

Gość gość
Moja mi podnosi ciśnienie w ... :) chodząc po domu ubrana na bóstwo i nie mam problemu by nie stanął. Mam już dorosły wiek i to bardzo :)