Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestała sie odzywać :(

Polecane posty

Gość gość

poznałem dziewczyne w pzdzierniku ubieglego roku do grudnia bylismy kumplami i tak jakos sie złożyło ze zaczelismy w grudniu sie spotykac pisalismy smy spotykalismy sie dosc czesto staralem sie jak boglem az po polterej miesiacu zauważyłem że ona sie odsuwa odemnie , wiedz przeprowadzilem z nia rozmowe ze ja tak nie moge ze oboje powinnismy sie starac tak samo a ona powiedziala ze chce zwolnic tepo ale dalej sie spotykac by mie poznac lepiej i sie zaprzyjaznic ( powiedziala ze bez przyjazni nie ma milosci) i ze nie chce byc tylko przyjaciułka dla mnie bym zle niezrozumiał w dzien rozmowy poszlismy do pabu ze znajomymi i jak zawsze to ja pierwszy ja przytulalem to ja pierwszy ja calowalem to tak w ten dzien nic nie robilem bo chciala zwolnic i wkoncu sama przyszla po buziaka dzien po tym podobna stuacja byla... az nadszedl koleny dzien zero odzywania sie napisalem smsa pare dni potem ale wymienilismy moze ze 4 smsy po jakis nastepnych paru dniach ona napisala co tam ale juz we weekend sie nie widzielismy (a widywalismy sie co wekkend ) potem pytalem dwa razy o spotkanie i miala jakies inne plany i napisalem jej ze ma dac mi znac jak bedzie miala czas sie spotkac( przez 2 tygodnie nie znalazla czasu) w nestepny week widzielismy sie na imprezie u kumpla i przywitala mie przytuleniam yyy dziwne to bylo .. i teraz mina 3 tydzien od jej nieodzywania sie ... nie rozumiem tego powie mi ktos o co moze chodzic ?

Gość gość
Daj sobie z nią spokój, po prostu byłeś kołem zapasowym jakby się lepszy nie trafił, kobiety tak robią uwierz mi nie raz mi taki numer laska jakaś wycięła, dlatego po tych wszystkich chamskich akcjach już nie podchodzę do kobiet emocjonalnie a przedmiotowo.

Gość gość
chodzi o to :ma kogos innego lepszego od ciebie bogatszego:-)

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
wiem ze ni ma nikogo ani z nikim innym sie nie spotyka

Gość gość
Tak jak kolega mówi, daj sobie z nią spokój.. Jakby faktycznie jej zależało to na pewno nie odzywała by się przez 3 tygodnie.. Kolega dobrze napisał ci wyżej, również po moich akcjach traktuję kobiety przedmiotowo.

Gość gość
albo udaje DAME i chce zeby RYCERZ do niej na bialym koniu zawital!czeka na tel od ciebie?

Gość gość
pytalem dwa razy o spotkanie i nie miala czasu i napisalemm by dala znac jak bedzie miala czas sie spotkac

Gość gość
chce bys zabiegal o nia,swoista adoracja. Pytanie: jak dlugo mozna sie bawic w kotka i myszke? ;)

Gość gość
ale to ona chciala zwolnic i ona nie chce pisac ani sie spotykac i nie rozumiem dlaczego jak bylo ok

Gość gość
Nie zależy jej na tobie, tak się zachowuje kobieta gdy z kimś nie chce być. Daj sobie z nią spokój.

Gość gość
to czemu mi tego nie powie ?

Gość gość
Może nie chce cie zranić... Powiem tak. Mam podobną sytuację, jestem dziewczyną. Znam się z jednym facetem długo przez neta. Zawsze nalegał na spotkanie, ale ja byłam w związku i nie chciałam za plecami swojego faceta spotykać się z drugim i to powiedziałam mu wprost. Ja taka nie jestem i jakby to wyglądało, gdyby to wyszło zresztą? Byle piwko, byle kawka, ale jednak nikt by nie chciał, żeby druga połówka umawiała się z kimś innym w 4 oczy. Rozpadło się i stwierdziłam, a co mi tam i spotkaliśmy się dwa razy z jego inicjatywy. Nie można przecież tak drugiego człowieka odrzucać skoro za mną biega, a ja nie będę siedzieć w kącie i płakać - trudno, to koniec. I było ok, miło. Ma cechy, których były nie miał i których mi brakowało już pod koniec naszej znajomości. Nie wiem co sobie wyobraża, myślę że chciałby czegoś więcej, ale ja w sumie nie chce, nie jestem gotowa do kolejnego związku itd. Nie rozmawialiśmy o tym szczerze, ale boję się go zranić, ale nie wpadnę mu w ramiona nagle. Na siłę to się gwoździe wbija... I proponował spotkania, z tym że ja naprawdę nie mogłam się spotkać. Może ona też ma swoje sprawy? Zaczęła się sesja to po pierwsze, a wolę ją zamknąć niż latać później na poprawki, do tego muszę pisać pracę dyplomową, później 2x miałam "kobiecie sprawy", no i jeszcze pracuję na cały etat w różnych godzinach nocnych, porannych, tak jak on... Brzmi jak tania wymówka i czuję, że go trochę uraziłam, ale naprawdę są rzeczy ważne i ważniejsze. Problem w tym, że twoja luba się nie odzywa, więc myślę, że sama nie wie czego chce, albo jest nieszczera w uczuciach. Ja często piszę z tym facetem, chociaż czasem kontakt gdzieś się urwie i odpisuję po dłuższym czasie, po 1-2 dniach, bo nie mam czasu. Nic nas nie łączy, więc uważam, że nie muszę każdego detalu dnia opisywać, a on niestety czasem jest natrętny...

Gość gość
ja wiem ze zabardzo za nia latalem i chyba znudzilem ja sobo bo miala wszystko od poczatku co tylko moglem jej dac ... i wiem ze tak nie powinienem robic tylko nie wiem jak to teraz odbudowac by sprobowac od nowa powoli

Gość gość
to dalej chcesz z nią być? jednak ludzie są niektórzy dziwni, przecież ona nie chce z Tobą być