Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najlepsze na bol pecherza?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,kilka dni bylam ostro przeziebiona,a dzis od rana boli mnie pecherz-oczywiscie miejsc do lekarza juz brak.co jest najlepsze na zap.pecherza,bez recepty? kiedys mialam cipronex,ale pewnie bez recepty nie kupie,dobry byl

Gość gość
urosept bez recepty, woda Jana, żurawina

Gość gość
urofuraginum-bez recepty-jesli to zapalenie pecherza sam urosept raczej nie wystarczy. przy furaginie już po pierwszej tabletce poczujesz ulge.

Gość gość
gościu, no może i masz racje

Gość gość
Wlasnie urosept mi nie pomagal,kiedys bralam i dorobilam sie 40st temperatury,zaliczylam szpital. kiedys furaginum jeszcze bylo bardzo dobre ale tez na recepte i nie wiem czy miala duzo skutkow ubocznych,czy co,ale lekarz niechetnie mi ja przepisal

Gość gość
Mi pomagał Furagin, ale to przez jakiś czas. Niestety miałam duże problemy z pęcherzem, bolał mnie coraz częściej, tak samo jak cewka. W końcu poszłam do urologa - http://www.conticlinic.pl/ . I naprawdę bardzo mi pomógł, te przewlekłe objawy ustąpiły.

Gość gość
Powinnaś udać się do dobrego urologa. Ja miałam straszne problemy z pęcherzem i cewką, aż w końcu poszłam do http://www.conticlinic.pl/ i już teraz wszystko jest w porządku.

Ja polecam urofuraginum. Kiedyś teściowa mi poradziła i się sprawdził.

Gość gość
Herbata herbapol z żurawiną. Zaparzaj nawet po 2 torebki na ok 500ml o pij dużo :-) skuteczne, testowalam na sobie i kiedyś na siostrze :-) lub tabl o których inni piszą

mi pomaga urofuraginum. Jest bez recepty. Do tego dużo pij i jedz żurawinę.

Gość Mirq
Nie przepadam za smakiem żurawiny, ale urofuraginum jest ok. Działa szybko, skutecznie i jest bez recepty.

Gość Zed Leppelin
Urofuraginum, żurawina, witaminy C dużo, cytryna, urosept :)

Gość gość
urointima jest świetna :)

Gość gość
najlepsze jest badanie moczu i posiew na oko to można się zaleczyć, bądź wcale nie wyleczyć stąd infekcje się powtarzają

Gość gość
ja przez 4 lata mialam powracajace zapalenie pecherza. Tragedia !! mialam juz chyba wszystkie leki poczawszy od cipronexu na szczepionkach konczac. pomoglo mi dopiero lykanie przez rok uroseptu i picie przez pol roku fitolizyny. Od 2 lat mam spokoj

Gość gość
urofuragina jest dobra ale tylko niweluje bol a nie leczy

Z tym sie nie zgodzę. Trzeba tylko brać przez dłuższy czas. Farmaceutka mi poradziła, że około 3 miesięcy by zapalenie wyleczyć do konca. ale ból szybko ustępuje i jest bez recepty.

Gość gość
Sr0lka, żeby ci ktoś opłacona etatowa spamówo nie uwierzył przypadkiem... :o :o :o

Gość sorokko
najważniejsze jest to, że pomaga, ja miałam kilka razy zapalenie pęcherza i wiem jaka to nieprzyjemna dolegliwość, wtedy szybko trzeba znaleźć rozwiązanie.