Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mchy i Porosty

Kreślimy portret nieatrakcyjnego mężczyzny

Polecane posty

Gość Mchy i Porosty

Umówiłam się na randkę, wyobrażałam sobie wysokiego bruneta ze snów a tu przychodzi.....No własnie, kto? Pytanie do Pań. Gdybyście miały zebrać , opisać, cechy nieaktrakcyjnego mężczyzny w średnim wieku, to jakie by to były cechy?

Gość gość
- brak zarostu lub taka twarz, na której w ogóle zarost rosnąc nie chce lub jest lichy (dla mnie to kluczowe kryterium) - nadwaga - poniżej 170 cm - z jakimiś bliznami głębokimi, trądzikiem różowatym? itp. - łysiejący (wolę łysych a nie z takim czupiradłem) - Brak uzębienia częsciowy Inne: -Śmierdzący - Nie nadający ze mną na tych samych falach tzn. jeśli ktoś może być sympatyczny ale to nie wystarczy - jeśli rozmowy w żaden sposób się nie klei a ktoś jest zupełnie nie z mojej bajki, too.. 🖐️

Gość gość
nawet rozbierze go na 1 randce celem blizn poszukiwania :)

Gość gość
azjaci mikro korniszonki pfffff

Gość gość
Facet zaczyna się od 180

Gość gość
A kobieta od cycków 'D'

Gość gość
Niski,nadwaga lub "piwny brzuszek",zaniedbane uzębienie,killlllkudniowy zarost lub przeciwnie świeżo ogolony byle jak i na szybkiego,zlany nieciekawą "perfumą" która ma przykryć własny zapaszek po całym dniu,rozdeptane,brudne buty albo stopy w skarpetkach i plastikowych klapkach latem,nieświeży oddech,brudne paznokcie

Gość gość
Osz! Fak! Łączę w sobie większość najgorszych cech. Klapa zupełna. Jedynie wydaje mi się, że nie śmierdzę.

Gość gość
1) Nieproporcjonalna budowa. Dla mnie najgorsze są krótkie nogi. Bleee!!! 2) Małe oczy, takie lisie. Mam wtedy wrażenie, ze to nieszczera osoba. 3) Smutas albo jeszcze gorzej - gbur.

Gość gość
15 24 nie czujesz swego smrodu wiec wypad stad niechlujo!

Gość gość
Będę Ci tu śmierdział na złość!

Gość gość
I już? Łysiejący, poniżej 170(180)cm z brzuszkiem. Rozdeptane buciki?

Gość gość
Gdybyście miały zebrać , opisać, cechy nieaktrakcyjnego mężczyzny - poniżej 190 cm wzrostu czyli niski - niepijący - niepalący - szczupły, normalna budowa - nieprzeklinający- widać wtedy, że c***a - nie umiejący zająć się kobietą czyli nie klepiący w tyłek czy nie łapiący za piersi na pierwszym spotkaniu, zwykła c***a

Gość gość
Nic dziwnego że jestem sam skoro łysieje i siwieje a brzuch wielki jak dętka od stara po prostu masakra. Facet z wieloma wadami jest skazany z samotność do końca swoich dni:(

Gość gość
- nie ma dystansu do siebie - czepia się szczegółów - mrukliwy - zadziera nosa - uważa się za lepszego od innych, traktuje innych z góry - nie potrafi się przyznać do błędu, gdy go popełni - czepia się szczegółów, małostkowy - nie ma gestu - brak mu współczucia dla innych, jest mało wrażliwy na otaczający świat, - nie mówi wprost tego, co myśli, lawiruje - oportunista, brak mu zasad i kręgosłupa moralnego - pozuje, udaje ważniaka, z którego słowem inni powinni się liczyc, chociaż nie ma do tego podstaw - nie szanuje innych osób dla mnie nieatrakcyjny facet to po prostu d**ek :(

Gość gość
nudny, bez zainteresowań 0 błyskotliwości, wyłapywania ironii, nawiązań, sugestii łysiejący pulchny niechlujne ubranie skąpy o wąskich horyzontach despotyczny porywczy niższy ode mnie :)

Gość gośćnormalnyfacet
Ok...a jak opisalybyscie mnie??? Szatyn, nielysejacy, lekka nadwaga ale nie gruby, 187cm, z pczuciem humoru, smialy, szczery, wrazliwy, pozytwnie zwariowany, nie szukajacy problemow,I wydaje mi sie ze dosyc przystojny widzac ze kobiety sie do mnie usmiechaja w zalotny sposob, taki ktory wie czego chce I uparcie do tego dazy, nie lubiacy ranic innych,starajacy sie nie przjmowac sprawami ktore tak naprawde nie sa warte przejmowania sie, dbajacy o siebie, niesmierdzacy, uwielbiajacy rozweselac towarzystwo,adorujacy swoja kobiete ,powsciagliwy,temperamentny,

Gość gość
zakola, czarny...rumun, pomarszczony jak na wiek, suchy jak chowany na szczypiorku...wodoglowie... ..przychlast

Gość gość
a poztywne fantazje?

Gość gość
napisz :D i tak nie ma nikogo

Gość gość
nawet jeśli to co ;)

Gość gość
ktorej to chlop? hehhe taki bran... a moze tatus....stara lysa paua i gupia zboczona

Gość gośćnormalnyfacet
Napisz mi na maila ; p

Gość gośćnormalnyfacet
Nooo;)

Gość gośćnormalnyfacet
A dlaczego???:(

Gość gość
Wszystkie tępe baby o wyglądzie. Dla mnie brak ponad przeciętnej inteligencji i absurdalnego poczucia humoru, z tą pierwszą cechą facet się nie zaniedba a z obydwoma jak dla mnie z natury nie musi być piękny ponad ogólnie przyjęte normy.

Gość gośćnormalnyfacet
Uwazaj bo bardzo giraco caluje;)

Gość gośćnormalnyfacet
Goraco

Gość gość
broken aż niepodobne do Ciebie :D

Gość gośćnormalnyfacet
Hehehe...tak wlasnje dzialam na kobitki:) zadna mi sie nie oprze :) :) :)