Gość usmiechnietazolza Napisano Luty 13, 2015 Jesteśmy kumplami od wielu lat - pracujemy razem, ja i kilku kolegów. Zawsze razem, zawsze chętni do pomocy i nigdy żadnych dwuznacznych sytuacji. Podobno jestem ładną kobietą - pomimo, że na co dzień biegam po błocie i budowach a wieczorem w dresie z psem, to bardzo często rozpuszczam włosy, zakładam sukienkę, obcas i śmigam np. z przyjaciółką na kawę, bo faceta obecnie nie mam... i w czym problem. Od kiedy jestem wolna kobieta jednego wydzwania do niego jak on jest w pracy z pretensjami gdzie jest, z kim, kiedy wróci, czemu kubek po kawie nie umyty lub garnek nie w tej szafce co trzeba. On przypomina jej,że jest w pracy i kończy rozmowę. Ale ja się dziwnie czuje. To samo jak jedziemy gdzieś razem - nigdy nie jeżdżę tylko z nim, a nasze sms-y dotyczą rodzaju narzędzi, cementu, gwoździ itp. Od kilku dni odbieram też głuche telefony z zastrzeżonego. Tyle lat nie było żadnych problemów. A teraz dziwnie mi z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach