Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciąże, gdy opuscilam to forum.

Polecane posty

Gość gość

Udzielalam się w jednym z watkow, ale tylko się tym nakręcałam i przeżywałam porazki co miesiąc. Powiedziałam sobie dość, od świat się tu nie udzielalam, teraz cieszę się bo jestem w 7 tygodniu. Jestem szczęśliwa.

Gość gość
to ja tez opuszczam pa

gratulacje:) ja na tym forum w zadnej sprawie pomocy nie uzysjalam

Gość gość
Ja tex nie. Zadałam pytanie i zostałam nazwana infantylna krową z bachorem. Gratulacje! Piękny czas przed Toba

No to witamy z powrotem ;-) A co do odpowiedzi nabieram dystansu, dużo tu agresji i kompleksów.

Gość gość
ja tez zaszlam w ciaze kiedy nie tyle opuscilam, co ogolnie odpuscilam :P po 1,5 roku 'staran' mialam rozne stresy na studiach, obrona mgr i wtedy sie udalo a na tym forum pisalam jakis czas, pozniej, ze wzgledu na brak anonimowosci i glupie docinki, przeniesloslysmy sie na zamkniete forum... I piszemy juz ladnych pare lat

Gość gość
ja chetnie bym popisala na watkach czasem bo jestem a etapie staran ale mam wrazenie ze duzo wypiedzi jest nieszczerych i dztucznie nakrecanych przez pracownikow kafeterii, zawsze znajda sie jakies 4 dziewczyny co miedzy soba pisza jakby sie znaly 20 lat , styl ten sam mam wrazenie ze jedna osoba prowadzi rozmowe wcielajac sie w kilka postaci