Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często pozwalacie sobie na niezdrowe jedzenie w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o fast foody, gotowe jedzenie np. mrożone, dania do podgrzania itd? Ja w ciąży staram się unikać ale niestety mam ogromne zachcianki na pizze itd.. :/ średnio co 2 - 3 dni zjadam coś niezdrowego i potem mam straszne wyrzuty sumienia... Czy wy tak rygorystycznie pilnujecie swojej diety?

Gość gość
Nie, nie pilnuję swojej diety rygorystycznie, dbam o to zeby jeść duzo warzyw, owocow, jogurtow, ale kiedy naleci mnie ochota na mc donalda, to ja zaspokajam, średnio raz na 2-3 tyg jem cos z fast food, mam też ochotę na słodycze i ich również drastycznie nie ograniczam, od poloznej usłyszałam, ze mam jeść to, na co mam ochotę- oczywiście w granicach zdrowego rozsądku

Gość gość
ja jem w miarę zdrowo sama robię surówki itp ale za to wpieprzam non stop słodkiego. jak nie batonik to ciasto robię to następnego dnia kupuje czekoladę. nie mogę przestać i sobie poradzić. jestem w 9 miesiącu

Gość gość
Jadłam jak miałam ochotę, chyba jakoś raz w tygodniu mnie napadało. Ale pizze to domowe tylko, najlepsze, bo sobie mogłam komponować dowolnie.

Gość gość
Ja tam jadłam wszystko na co miałam ochotę , teraz muszę trzymać dietę bo karmię

Gość mloda_mamuska__
Tak srednio raz na dwa tyg na cos tam sobie pozwalam ;) nawet na zupke chinska ; P Czesto robie domowe fast foody - pizza, burger, tortille ala kebab itd.. moze tez niezbyt zdrowe ale lepsze bo wiadomo z czego robione ;))

Gość gość
Zupka chińska- obrzydlistwo :o

Gość gość
oj dobrze Cię rozumiem - jak byłam w drugiej ciąży z córką ciagle miałam apetyt na hamburgery z MC Donalda i pepsi!!! Było mi tak głupio, ale to było silniejsze ode mnie!!! Wiedziałam, ze to niezdrowe, a nie mogłam przejść obojętnie obok pepsi... z hamburgerami zdarzało się sporadycznie (ze względu na dostępność) ale pepsi była praktycznie codziennie ;-) dziecko ma już 3 lata, całe i zdrowe ;-)

Gość zuzolinka89
Ja raz w miesiącu :D Robię sobie taki cheat day i jem to na co mam ochotę ;) Kolejny taki dzień już w sobotę a mi marzy się pizza :D Chyba zamówię jedną z http://www.pizzadominium.pl/ Mają smaczne ciasto i świetne dodatki. Myślę, ze każdy znajdzie w menu coś dla siebie :)