Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgośćx

daleko w sercu

Polecane posty

Gość sgośćx

kolejny dzień bez Ciebie wiesz, nadal jestem sam myślę często o Tobie wiele mnie kosztowała to wszystko nie myśl sobie, że było inaczej nie jestem zły, tylko smutny dziwny ten mój smutek, bardzo głęboki ale nie martw się, dam sobie rady choć może rodziny nie założę.. ale to nic przywykłem już do samotności i nie widzę siebie w roli męża zresztą po co mam oszukiwać, że kocham zresztą.. co to jest miłość zastanawiam się ostatnio martwi mnie to co widzę wokół siebie tyle nieudanych związków, tyle zdrad, rozwodów kolega ostatnio mi mówił, że najważniejszy jest dobry bajer ja nigdy tego nie potrafiłem, zbyt uczciwy jestem głupio mi trochę, że postawiłem Ciebie w takiej sytuacji zachowałem się niedojrzale i wiem to dobrze ale nie potrafiłem się pogodzić z tym żadna inna kobieta nigdy przenigdy nie wywołała we mnie tyle emocji skąd to się wzięło, nie sądziłem, że jestem zdolny do takich emocji czy tym jest właśnie miłość? gdy myślę o Tobie czuje w sobie koktajl emocji uśmiecham się i zarazem mam mokre oczy nawet nie wiesz, ale widziałem Ciebie raz, ale uciekłem boje się, że to wszystko wróci i znów rozpadnę się jak stłuczona szklanka teraz jesteś już mamą, zapewne kochasz swoje dzieci i troszczysz się haha.. z pieluszkami i dzidziusiem na rekach to musi być cudowny widok pewnie w ciąży wyglądałaś kwitnąco widziałem dziewczynę podobną do Ciebie, była akurat w ciąży pewnie wyglądałaś podobnie, ach... tak bardzo bym chciał Ciebie przytulić usłyszałem Twój głos, zobaczyłem kontem oka nic się nie zmieniłaś, taką będę Ciebie zawsze pamiętał ale musisz mi wybaczyć, bo nie potrafię opanować swoich emocji przy Tobie, dlatego nie spotkamy się już nigdy wiesz, przytyło mi się :) mieli rację, po trzydziestce metabolizm się zmienia było by mnie troszkę więcej do tulenia :P dziś walentynki, nigdy ich nie obchodziłem tylko Ty była byś tego warta, by zaprosić Ciebie na niezapomniany wieczór ale wiesz, nawet nie wiem co by to mogło być przy Tobie wszystko było dla mnie nieistotne, nic nie warte złoto, diamenty, szmaragdy, gwiazdy... Twój uśmiech był dla mnie o wiele cenniejszy pamiętam jak szłaś w stronę mojego samochodu, a ja czekałem patrzyłem w lusterko wsteczne i widziałem jak się uśmiechasz wiedziałem, że cieszysz się tak na mnie i to było bezcenne nikt nigdy jeszcze nie okazał mi tego co Ty masz zarezerwowane stałe miejsce w moim serduszku :) ale nie jest źle wiesz, poniekąd dobrze, że tak to się potoczyło nie stać mnie na wielkie rzeczy, a Ty zasługujesz na to co najlepsze winił bym siebie za to, że nie mogę dać Tobie tego wszystkiego każda kobieta oczekuje stabilizacji i swego rodzaju pewności ja jestem zbyt emocjonalny, teraz to widzę ogromnie się jednak cieszę, że mogłem Ciebie poznać ale musisz przyznać, że to dziwne, że trafiliśmy na siebie pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawę, ale zrobił bym wszystko ale jestem też taki dość moralny, powściągliwy staram się nie ranić innych o ile mogę, robię coś kosztem siebie dla dobra innych wiem, wiem... skrzywdziłem Ciebie, ale innego wyjścia nie było myślałem w szerszej perspektywie czasowej uwierz mi, że gdybym nie odszedł bardziej bym Ciebie zranił odszedłem zatem byś nie musiała patrzyć na degradacje mojej osoby, mojej psychiki tak bywa, załamałem się ale nie martw się, to lekcja od życia przyda się wiesz, byłem u psychiatry no... zaszło to tak daleko, że musiałem tam iść nie wiem jak by to się zakończyło gdyby nie te leki ale to był tylko roczny epizod teraz jakoś sobie radzę, o ile tak to można nazwać żyję wprawdzie sobie w swoim małym ciasnym świecie ale to w miarę spokojne życie i nie zmienię go mam nadzieję, że słowa które tu przeczytałem nie są Twoje wiesz, tutaj można w słowach innych osób odnaleźć zawsze to czego szukamy chcę wierzyć i mam taką nadzieję, że jesteś szczęśliwa jesteś mamusią, rety jakie to wspaniałe gdybym mógł ofiarował bym Tobie wszystkie kwiaty tego świata czuje się trochę bezradny powinienem zapomnieć ułożyć sobie życie ale nie potrafię wiesz, często czuję, że nie pasuje do tej rzeczywistości i dlatego dobrze się stało, że nie jesteśmy razem chyba jestem taką dość trudną? może nawet toksyczną osobowością może mam to po rodzicach też mają swoje za uszami chyba zresztą każdy ma ładnie wyglądałaś w sukni ślubnej jednak warto było ją kupić ja tam ślubu mieć nie będę teraz na wszystko patrzę inaczej czuje się tak dziwnie wcale mnie nie ciągnie do kobiet żadna nie będzie tak wyjątkowa jak Ty ponadto wiem już czym się teraz kierujecie i nie winie nikogo za taki trochę drobny materializm ale tylko przy Tobie mógł bym zaakceptować taki kobiecy "pragmatyzm" dziwne to dla mnie, dlaczego akurat do Ciebie to czuję tyle lat już minęło, a ja czuję, że to tylko chwila jesteś tam, a ja tutaj i życie toczy się dalej no własnie, ale nie wiem co z nim zrobić nie ma już Ciebie i chyba nie chce przyznać się do tego, że tylko Ty nadawałaś sens memu istnieniu wiesz, czasami jeżdżę w góry uwielbiam je trochę mnie przeraża to, że jestem sam jak to będzie... nie wiem co dalej pocieszające jedynie jest to, że Ty ułożyłaś sobie życie pozdrawiam Ciebie serdecznie :)

Gość gość
Piękne,życzę Ci żebyś jeszcze znalazł swoje szczęście :-)

Gość sgośćx
moje szczęście.. nie wiem co by mnie uszczęśliwić mogło taki smutas ze mnie :P

Gość sgośćx
ale mimo wszystko dziękuję ;) o wiem! :D wygrana w lotto by mnie uszczęśliwiła haha... :P

Gość gość
materialista

Gość gość
Zycze ci dużo miłosci,,;)

Gość gość
Tak i to bardzo

Gość sgośćx
miłość mnie troszeczkę.. inaczej miłość źle na mnie wpłynęła stąd wolę już ten mój marny materializm :P swoją drogą kobiety wolą gdy mężczyzna jednak coś posiada, sądzicie, że za co to kupił za muszelki? :D

Gość gość
jak nie miłość to może jakaś przyjaźń na poprawę humoru?

Gość gość
Może.

Gość gość
mnie tam miłość też połomotała także już się w sumie przyzwyczaiłam i nawet czarny humor mi się udziela :) mam nadzieję, że jednak jeszcze coś dobrego na mnie czeka. tymczasem trzeba sobie na to zapracować :D

Gość sgośćx
przyjaźń między kobietą, a mężczyzną? hmm... a to możliwe? :) ja też lubię czarny humor ale widzę po sobie, że lata spędzone w samotności powodują, że jak to się mówi? dziadzieje :D

Gość sgośćx
ale jak tu kochać gdy w sercu panoszy się Ona zadomowiła się i nawet komornik nie pomoże ;)

Gość gość
Może był mało skuteczny;-)

Gość gość
Dzizis co za mujek.

Gość sgośćx
to poradź mu co ma zrobić, z Twoją pomocą może odniesie sukces ;)

Gość gość
To dlaczego się rozstales ?

Gość gość
Nic tylko zrzucaj te kg. mniej słodyczy, więcej ruchu i waga spadnie.