Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

od okolo pol roku zabezpieczam sie w ten sposob, maz nie chce miec jeszcze dziecka, mowi ze za kilka miesiecy itp , no i nigdy we mnie nei konczy, ale ja coraz czesciej lapie sie na tym, ze chcialabym byc mama, czy jest jakas szansa na zajscie w ciaze w ten sposob ?:)))

Gość gość
szansa zawsze jest, ale mała.

Gość gość
moim zdaniem mała my stramy się już 9 miesięcy i jak narazie nic.Powiem ci że jakbym wiedziałą ze to takie trudne zaczelabym sie starac wczesniej

Gość gość
no tak tez mysle , bo podobno to zadna antykoncepcja , a na mnie dziala niestety, na wiele kolezanek rowniez. Wiec zastanawiam sie jak to jest ;)

Gość gość
No bo antykoncepcją tego nazwać nie można, ale jeśli masz np tyłozgięcie macicy, lub mąż niezbyt *****iwe plemniki to raczej na 100% nie zajdziesz stosując stosunek przerywany.

Gość gość
my jestesmy pol roku po slubie , ja mam 25 lat, on 27 , oboje mamy prace, mieszkanie urzadzone. Wiem, ze mam jeszcze czas, ale ostatnio tknelo mnie bo okres spoznial mi sie dwa tygodnie i myslalam ze jesst4em w ciazy, no ale w koncu przyszedl. I kiedy mi sie spoznial to sie cieszyl, ze bedzie tata, ale jak przyszedl okres i zaproponowalam zeby zaczac sie starac, to on nie chce:(

Gość gość
pewnie że jest szansa

Gość gość
Hej odbyłam stosunek przerywany w 20dniu cyklu. W tym dniu obserwowałam śluz gęsty biały o kwaśnym ph ( badam ph śluzu ze zgledów chorobowych) .Cykle mam zazwyczaj 28-29 dniowe. Czy moglam zajść w ciążę?

Gość tak ja stosowalam
ja stosowalam tę metodę. Ponad rok się udawało. aktualnie jestem w 8 tygodniu ciąży:)jednak dla nas to nie jest tragedia i w sumie cieszymy się z tej wpadki:)

Gość gość
Jest jest . ja tak zaszłam i pomyśleć że kochałam się tak przez 7 lat i udawało się ... do czasu . Mi ciąża była nie na rękę :-/ Od tamtej pory nikt mnie nie namówić na taki sex ...

To loteria jest przecież :D we wróżkę zębuszkę też wierzycie?

Gość gość
My z mężem stosujemy ta metodę od 7 lat i wszystko chodzi jak w zegarku. Okres mam regularny cykle tak samo chcieliśmy mieć dziecko to kończył we mnie i idealnie zaszłam w ciąże dwukrotnie. Tyle ze wtedy nie było stresu czy zajdę w ciąże czy nie bo i tak chcieliśmy potomstwa. Sytuacja zmieni sie jak za pare mies urodzę 2 dziecko bo trzeciego nie chcemy.

Gość gość
Ja stosuje te metode 11 lat z przerwa na dwojke dzieci:)ale tak jak tu ktos napisal mam tylozgiecie i moze dlatego ta metoda nie zawiodla

Gość gość
Ja mam tyło zgięcie przez 5 lata się udawało a teraz jestem 23tc. Tak naprawdę to loteria

Gość gość
Dobrze , ale chodzi mi o to czy stosunek przerywany to bylo jakies 5 pchnięć bo się opamietaliśmy . No i w 20 dc to byl . Jakie szanse są. Nie kochamy sie w ten sposób w dni płodne przy śluzie jak kurze jajko.

Gość gość
Ja stosuje tą metode 3 lata, nie zwracam nawet uwagi na dni płodne/niepłodne i narazie dzidziusia nie ma :) No ale skoro to loteria to kiedys pewnie wygramy :D

Gość MA_RUSSIA
wyjasnijcie mienia powod dla ktorego rosjanie lubia robic z siebie mieso armatnie?

Gość gość
Ja stosowalam z mezem te metode ponad 5lat. Chcielismy dziecko to zaczelismy sie starac i po kilku cyklach zaszlam. Nie mam tylozgiecia ani innych ,,utrudnien,, :)

Gość gość
Marne szanse, też kilka lat stosowałam taka metodę i nie było dzidzi, jak zaczęliśmy się starać to 1 ciąża za 5 razem druga za 1, czyli naprawdę musiała byś mieć ogromne szczęście. lepiej z nim pogadaj ze ty już pragniesz dziecka, i zacznij kwas foliowy wcinać.

Gość gość
metoda słaba ale jak chceciue sie strac to poc o ja stosowac?,

Gość gość
Ja tak również zaszłam w ciąże.

Gość gość
jak zdazy wyciagnac to nie ja stosowalam te metode 10 lat i nie zaszlam pozniej jak zdecydowalismy sie na dziecko to konczyl we mnie przez 4 miesiace i dopiero po 4 miesiacach takiego stosunku do konca zaszlam takze nie wszystko da sie tak szybko

Gość gość
to ja od tych 10 lat ja tez mam tylowzgiecie moze dlatego