Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabrac kobiete przed okresem na wycieczke?

Polecane posty

Gość gość

ma okres w poniedzialek wg kalendarzyka, a w sobote niedziele chcialem ja zabrac na wycieczke do wawki;p jak myslicie?

Gość gośćf
nie znam sie jako facet nie wiem jak dziewczyny sie czuja jak maja PMS; / czy moze wtedy pic, zwiedzac itd.?

Gość gość
Pomimo że przez te parę dni w miesiącu jesteśmy niedysponowane to jednak nie wyłączamy się zupełnie z normalnego funkcjonowania,okres to nie choroba. Wydaje mi się że twojej dziewczynie taka wycieczka pomimo okresu sprawi dużo radości,nie obawiaj się,w dzisiejszych czasach dobór odpowiednich środków higienicznych nie stanowią żadnej trudności.

Gość gość
No nie przesadzaj !twoja kobieta chyba potrafi się odpowiednio zabezpieczyć,a tak poza tym to ja mając tak troskliwego i opiekuńczego mężczyznę pognałabym z nim nawet w największy okres na koniec świata.

Gość gość
bez przesady. Ja zawsze mam na wycieczkach okres, nieplanowany- zmiana klimatu :( jeden, dwa dni to trochę bólu i dyskomfortu to może nie planuj jej wtedy atrakcji typu wspinaczka wysokogórska, ale poza tym da rade. Chyba że to jakaś okresowa księżniczka, która wtedy umiera i strzela fochy. Takiej to lepiej nie zabieraj nigdzie :o

Gość gość
Przed okresem ją wydymaj i będzie ok.

Gość gość
ruch przed okresem jak najbardziej wskazany,ja nawet pierwszy dzień ok,ale drugi dzień,to jest najczęściej powolna agonia,umieram z bólu,poleguje,gorączkuję,i dziękuję Bogu ,że np jak dziś jest niedziela,i mogę ten dzień miec wolny