Gość gość Napisano Luty 13, 2015 Hej. Jestem z chłopakiem 4.5 roku. Mieszkamy razem mamy córkę Mój chłopak nie dotrzymuje mi słowa czy obietnic, zawsze znajdzie wymówkę jak ma jakieś spóźnienie. Wychodzi z domu jedzie do kolegi posiedzieć i zawsze przed wyjściem jest tak ze będę o tej i o tej nie martw się zaufaj mi.Ja mu odpowiem ok, nadchodzi ta godzina o której on miał być. I go nie ma ;( nie zadzwoni nie powie sorry będę później czy cokolwiek, będzie sobie siedział i śmiał się a mnie będzie mieć w d... Wraca po paru godzinach z uśmiechem na twarzy i jak gdyby nic co tam kochanie u Ciebie jak minął Ci dzień ?! I tak jest zawsze, najgorsze jest to ze on tylko Mi potrafi nie dotrzymać słowa spóźnić się na autobus. Ale jak się umówi z kolega powie mu stary będę o 12. On będzie wszystko robić żeby się tylko wyrobić bo jak on się umówił to nie może się spóźnić. Co robić? Ja wiem też że to może być moja wina bo ja zawsze po takim czymś szybko mu wybaczam. jakieś rady. Karolina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach