Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lekarz robi dobrze?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 6 - miesieczna córkę chorą na zapal. Płuc. Leczymy się w domu antybiotykiem doustnym. W sumie stan dobry. Tylko kaszle czasami. Jednak dziwi mnie coś - wszedzie gdzie czytam to niemowle z zapaleniem to szpital i antybiotyk dożylny. A my mamy takie lajtowe leczenie. Nie mam z kim tego skonsultować. Co myślicie na ten temat.

Gość Krolik doswiadczalny
nie wiem nie jestem lekarzem

Gość gość
Ja bym zadzwoniła do szpitala, z oddziałem dziecięcym i zapytała lekarza czy takie oeczenie jest prawidłowe, to twoje dziecko jak coś się stanie to już nic nienzrobisz lepij zadzwonic popytać lekarza na dyżurze bo to jednak małe dziecko

Gość gość
Nie wiem, nie znam się. Jak mój synek był malutki i zachorował na zapalenie płuc, to nosiliśmy go na rękach cały czas, opukiwaliśmy według wskazań lekarza, gdyby potrzebna była kroplówka dostałby w gabinecie prywatnym lub w domu, tak jak to bywało kiedy był już starszy. Nie rozumiem tego pędu do szpitali.

Gość gość
Jak stan dobry to na ho/oj sie pchasz do szpitala ciemnogrodzie?

Gość gość
Dobrze to ci maz moze zrobic, a pytanie powinno brzmiec czy lekarz postepuje slusznie. Z czystych nudow tu wlazlam poczytac wypociny zboka a tu skladnia matki polki haha:-D

Gość gość
Osobom bez problemów większych od beznadziejnego komentowania - dziękujemy. Nudzi sie wam to ok ale nie zaśmiecajcie.

Gość gość
hehe a ja sie zgadzam z gosciem z 8:08 tez zastanawialam sie czy to "zboczony temat" czy trudnosci z poprawna budowa zdania tez mialam odpisac, ze tym sie raczej maz zajmuje ale nie bede powtarzac;-)

Gość gość
do szpitala biorą jak jest ciężki przebieg choroby. W normalnym przypadku wystarczy antybiotyk. nie szukaj problemów.

Gość gość
Gosciu 08.08 dokladnie to samo pomyslalam :-D