Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona straciła przytomność.

Polecane posty

Gość gość

Mam na nadzieje, ze pomożecie mi. Moja narzeczona wczoraj straciła przytomność. Zaczęło się od tego, że w jednej chwili źle się poczuła i zaczęło kręcić się jej w głowie. Przytomność straciła dosłownie na chwile, ale dla mnie to była wieczność. Boję się o nią. Ogólnie oboje prowadzimy zdrowy i aktywny tryb życia. Co mogło być powodem omdlenia ?

Gość gość
I zamiast iść do lekarza, to pytasz specjalistów na kafe?

Gość gość
Pewnie ja wymeczyles prac,sprzatac ,gotowac do toboty chodzic musi a ty lezysz z dupa

Gość gość
Ją nie tak łatwo wygonić do lekarza - typ ,, nie mam czasu na lekarzy". Dobrze, że stało się to kiedy byłem w domu, bo równie dobrze mogło to stać się godzinę później.

Gość rabotajem na zawodie
moze ZBYT aktywny?

Gość gość
Czy zbyt aktywny ? Ona ma problem z jedyny dniem na regenerację organizmu - muszę wyciągnąć ją z domu, żeby nie kierowała swoich kroków na siłownię. Biega 6 razy w tygodniu do tego robi cardio, tabate i ćwiczenia na mieście.

Gość gość
gdzie?

Gość gość
moze chwilowy spadek cisnienia albo jest w ciazy

Gość gość
4 stycznia straciła dziecko w 9 tyg ciąży.

Gość gość
No to wcale się nie dziwię,że straciła przytomność!! Stracila dziecko w styczniu a mamy luty do tego przeforsowywuje sie za duzo trenujac,twoja narzeczona zachowuje sie jak malolata

Gość gość
jak 4 stycznia poronila to slabo jej sie zrobilo albo bo po poronieniu kobieta traciu duzo krwi albo na skutek burzy hormonalnej mowie to z wlasnego doswiadczenia podczas okresow jst mi zesto slabo wrecz do omdlen jak jestm aktywna a mam obfite, nic wielkiego kobietom to sie zdarza tym bardziej w okolicach takich stytacji jaka miala twoja dziewczyna czyli po ciazy

Gość gość
Pierwsze dni po poronieniu nie były dla niej najlepsze. Później zaczęli dawać jej tabletki na senne. Później sama w domu je brała, chociaż nie powinna, a ja nawet nie wiedziałem. Pod koniec stycznia wróciła do życia. I myślę, że treningi to dla niej takie oderwanie się od problemów, bo ona nadal przeżywa stratę dziecka.

Gość gość
ale ona za wcześnie wróciła do treningów! każdy lekarz jej to powie,po poronieniu tak jak po porodzie 6 tyg.trzeba minimum odczekac