Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie szukac pomocy?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze forum to nie miejsce na takie żale, ale kompletnie nie radze juz sobie. Mam dwoje synów i meza, ktory non stop pracuje. Jak wraca to marudzi albo wytyka mi czego albo co zle zrobilam. Dziadkowie z obu stron maja w d swoje wnuki. Od 5 lat siedze w domu z nimi. Nie mam swojego zycia. Ten mniejszy ma rok. Nawet gdy prosze o pomoc kazdy mnie olewa. Nie chce zeby ktos cos robil za mnie ale zeby ktos chociaz poszedl z nimi na spacer. Jestem niewyspana, zaniedbana. Nie moge patrzec na siebie w lustrze. Jestem nerwowa. Mam wrazenie jakby dopiero teraz dopadla mnie jakas depresja poporodowa. Jestem w tym wszystkim sama. Dzieci, rachunki, dom. Zalatwianie wszystkiego co mozliwe. Jak ja moglam do tego dopuscic. Czasami mam ochote zasnac i sie nie obudzic. To straszne chce odzyskac sily i byc dobra mama, a nie brzydka zrzeda. Pomocy.

Gość gość
widzisz to tak jest z ta miloscia.jak nie dajesz rady oddaj dzieci do domu dziecka. Ja zawsze mowie i pisze nie /Pier//**/dolic sie bez prezerwatywy. rodzicie niechciane dzieciaki i po 2?3 latach roz///p*****la sie wsz zwiazek,potem placz,rozpacz.Nikt sie nad wami nie bedzie litowal!:-P

Gość gość
Kto powiedzial ze niechciane? Chciane. Tylko widocznie nie jestem pierdoloną matka polka. Jakis czas udawalam ale juz nie daje rady. Oddac dzieci moze zabic? Debil z ciebie tyle ci powiem.

Gość gość
Nie chce litosci osle.

Gość gość
nie wypisuj glupot i nie narzekaj,nikt cie nie zmuszal do rodzenia bekartow

Gość gość
Autorko, jedyne wyjście jest w tym, żeby porozmawiać z mężem. Powiedz mu, ze czujesz się nieatrakcyjna, co wplywa na Twoje podejście do życia i rodziny, powiedz co Cię dręczy, moze poslijcie dzieci do przedszkola- razem będzie im raźniej, a Ty znajdź prace, otworz działalnośc i wyrwij się z domu. Na początek idz do fryzjera i kosmetyczki- uwierz- to naprawdę pomoze!

Gość gość
////Nawet gdy prosze o pomoc kazdy mnie olewa. ///// i ma cie olewac Q////ur////'''WO

Gość gość
no to po co decydowałaś się na drugie dziecko? chciałaś ale nie przewidziałaś że tak będzie? bo ja tego nie ogarniam. Przez to nie chce drugiego dziecka bo wiem, że miała bym to samo co ty.

Gość gość
ty musisz miec cos nie tak w glowie!dziecko idz do psychologa ,bo sie ta depresja moze skonczyc morderstwem?

Gość gość
decydowala sie kretynka na 2 dziecko z mysla ze uratuje malzenstwo PROSTE! zdecydowala sie na 2 dziecko bo jest LEN pracowac jej sie nie chce,wygodniej siedziec z tymi bahorami i obijac sie po pokoju niz isc do jakiejkolwiek pracy!

Gość gość
Dziekuje za jedna powazna odpowiedz. Reszcie powiem ze bekarty to was zrobili i zapomnieli zdeptac. Gdybym byla w totalnym dole i miala jakies zaburzenia natury psychicznej moglbym miec debilu zycie na sumieniu. Jebnij sie w leb. Tak tak wlasnie mowi mamuska straszne co? Bo mamusia to nie czlowiek i nie moze tak mowic. Wspoczuje mamusi twojej. Bzdury wypisujesz a myslisz ze ona ciagle zadowolona byla majac takue dziecko? Onie sorrry jestes na pewno swietoszkiem co 26 maja popedzi z bukietem kwiatow w zebach. Zaaaaal. I pisz co chcesz ja juz spadam.

Gość gość
przestan i wez sie w garsc ja mam 3 dzieci, mieszkam za granica i nie mam tu zadnej rodziny do pomocy tylko jest maz ktory wiecznie w pracy a jak w domu to spi lub oglada telewizor, wiec dziecmi i domem rowniez zakupami zajmuje sie sama i nie jest tak zle, codziennie mam chilke na gimnastyke, maluje sie robie wlosy, dbam o diete, ucze sie jezyka sama, jasne ze nie jest latwo ale jak dzieci spia wieczorem jest sporo czasu dla siebie, poza tym 5 latek juz nie jest taki uciazliwy bo bawi i obsluguje sie sam a roczniak wiadomo moja ma 9 mies, nie marzekaj ciesz sie zdrowiem i lepiej sobie czas zaplanuj, maz pracuje jest zmeczony wiec od niego duzo nie wymagaj staraj sie zrozumiec

Gość gość
sama sobie teraz pomagaj,i na przyszlosc nie rozkladaj nog

Gość gość
Kretynka wpadla proste. Aborcji nie popieram i jest jak jest. Dobra madrale. A poprzednia odp byla do tego co mi o bekartach pisal

Gość gość
Ach matki polki od siedmiu bolesci, wyrokujecie bo widocznie znacie temat z autopsji. Autorko, nawet nie odpisuj na te durne prowokacje.

Gość gość
11:00 ile dostajesz z socjalu na te bachory?czy wy nie przestaniecie rodzic tych bekartow?

Gość gość
samotny romantyk-do ciebie moze sie z bekartami wprowadzic!co ty na to?zaeaz jej zrobisz 3 bekarta i rodzina kompletna:-)

Gość gość
pier////DOL////cie sie jescze wiecej i nie narzekac podle wszy !

Gość gość
będziemy rodzić pipo ile nam się za che ,a ty będziesz zapierdzielać do 68 roku na te dzieci hahaha paniusia z****** zazdrościsz że nogi mamy komu rozkładać ??? peszek :) Autorko każda ma chwilę zwątpienia ale to mija i mamy odnowa siłę bo nie jesteśmy psełdo kobietami tak jak ta wywłoka co do swojego dziecka mówi bękart bo nawet imienia mu nie dała :D :D