Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyc sie zaskornikow lub zmniejszyc ich widocznosc

Polecane posty

Gość gość

?? Pomoga maseczki? Np z glinka szara? Bo co z tego ze w dzien przykryje makijazem. To jeszcze pogarsza bo kosmetyki w wiekszosci zatykaja pory

Gość gość
KWASY! Wejdź sobie na forum Laboratorium Urody, tam w dziale "problemy skórne" było kilka tematów o zaskórnikach :)

Gość gość
gie prawda, spamówo! najlepsze efekty dają słabe stężenia kwasów stosowane na co dzień W DOMU, jako kremy czy toniki, a nie okazjonalne zdzieranie skóry jak to kosmetyczki robią!

Gość gość
rowniez borykam sie z tym problemem i juz sama nie wiem jak sie pozbyc tego cholerstwa :(

Gość gość
dobra pielęgnacja przede wszystkim,zmywanie twarzy emulsją,płynem micelarnym najlepiej aptecznym,tonizowanie ,nawet jak nie używa się kosmetyków to wszelki syf z otoczenia osadza się na skórze

Gość gość
dokladnie, kluczem jest odpowiednia dokladna pielegnacja, skrupulatne oczyszczanie skory :)

Gość gość
Demakijaz i regularne peelingi to podstawa. Ja oprocz tego jak mam czas i trochę gotówki lubię iść do salonu kosmetycznego na intensywniejsze oczyszczanie i nawilżanie. Jeśli szukasz sprawdzonej kosmetyczki wejdz na stronę www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
ja mam krem lirene na zaskórniki,fajnie nawilża i w sumie zaskórniki mam tylko od czasu do czasu

Gość gość
Mi na pozbycie się zaskórników pomogła mikrodermabrazja korundowa i zabiegi z kwasami w gabinecie kosmetycznym.

Gość gość
pasta z ziaji - liście manuka, do tego tonik z tej serii i krem perfecta do cery mieszanej z kwasami aha