Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwamama

Zaparcia w ciąży

Polecane posty

Gość szczęśliwamama

:) Witam, chciałabym Wam drogie Panie oczekujące na maleństwo polecić ciekawą stronkę na, której można uzyskać informacji jak radzić sobie z zaparciami podczas ciąży. link do stronki podam niżej. Sama dobrze orientuję się w temacie, ponieważ także borykałam się z tym problemem podczas ciąży i właśnie ta strona wiele mi wyjaśniła:) POZDRAWIAM i polecam :)http://kobietawielepiej.pl/macierzynstwo/ciaza-i-porod/zaparcia-w-ciazy-jak-sobie-z-tym-poradzic szczęśliwa mama

Gość zmarttwiona
Witam, :> ja trochę zmienię temat potrzebuję opinii obecnych mam, niedawno zdecydowałam się zacząć karmić mojego maluszka mlekiem modyfikowanym i stad moje pytanie jakie mleko byście poleciły? Wertowałam różne strony i znalazła porównywarkę cen , jednak nadal nie wiem, które wybrać które jest najlepsze? Proszę o opinie,a tutaj link do tej porównywarki nadmienię że pomocna bo można w domu na spokojnie porównać ceny www.mlekoipieluszki.pl pozdrawiam :) :) zmartwiona :/

Gość gość
A tam piełdolisz. Śliwki mlekiem popić i już

Gość NobodyImportant
Najlepsze na zaparcia są skłony. Kupa leje się ciurkiem. Zaufajcie. Pozdrawiam.

Gość gość
Glicerynowy czopek i po kłopocie.

Gość Zdunka
Ja wprawdzie nie jestem już w ciąży, ale problem nie jest mi obcy. Niestety, zaparcia mam i miałam od dawna. Mój jedyny skuteczny sposób, to po prostu taka herbatka Xenna http://www.xenna.pl/xenna-ziola.html Zawsze mi pomaga. Jest to ziołowa herbatka zawierająca senes w 100% bez żadnych dodatków, czyli w pełni naturalna. Na szczęście nie mam tych zaparć tak znowu często, ale jednak się zdarzają. Wtedy zawsze ulgę przynosi mi ta herbatka.