Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutnomi

Mój facet mnie zdradza i nuie wiem co robić

Polecane posty

Gość gośćsmutnomi

wiem, że najłatwiej powiedzieć odejdź, ale naprawdę nie mogę. Po pierwsze nie mam gdzie, po drugie kocham go, ale wiem, że nie potrafię wybaczyć. Jakoś będę musiała to przebolec dopóki nie znajdę lepszej pracy i mieszkania. Strasznie mi jednak smutno, bo tydzień temu pojechałam do chorej mamy, wracam we wtorek i nie wiem jak się zachować.

Gość gość
Dołącz do nich.

Gość gość
też go zdradż w czym masz problem? on cie nie kocha ......

Gość gośćsmutnomi
a z kim mam go zdradzić? Nie mam nikogo takiego, z chęcią bym to zrobiła, ale musiałabym poznac kogoś kto mnie też zafascynuje swoja osobowością.

Gość gość
W życiu nie byłabym z jakąś mendą co mnie zdradza.

Gość gość
Przemęcz sie i zrób go na kase za to.

Gość gość
autorko zostaw go !! on Cię nie kocha, wręcz nienawidzi , zapomnisz o nim po jakimś czasie i przestaniesz go kochać, inaczej to on zniszczy Ci życie, zawsze będzie Cię zdradzał i skończysz z samobójstwem albo z depresją i z psychotropami do końca życia. Zostaw go bo nie jest Ciebie wart !!

Gość gość
Gdyby zdradził mnie facet zostawiłabym go w minute po tym jakbym sie o tym dowiedziała, autorko ty sie nie szanujesz wiec twój facet nigdy nie bedzie szanował ciebie, taka jest prawda.

Odejdź od niego i nie marnuj czasu na kogoś kto Cię nie szanuje. Będzie cięzko, ale lepiej przeczekać trudny czas i znaleźć kogoś wartościowego niż tkwić w czymś co Cię tylko pogrąża i dołuje. Mówiłas mu o tym, że wiesz?

Gość gość
tak sie konczy zycie na utrzymaniu mezusia :) dobrze Ci tak. Pewnie sama nieraz sie chwalilas jak to fajnie byc utrzymanka

Gość gość
Niektore baby to sa tak p******e, ze az szkoda gadac :/ ., d**ek zdradzil i oczywiscie z winy kobiety ! Moja ciocia zapierdzielala za granica i wysylala mezowi kase bo on nie mial pracy, zasuwala w polu by on i dwoje dzieci mieli co jesc i on ja w tym czasie zdradzal z jej przyjaciolka ! Nie odeszla bo dom byl jego rodzicow, male dzieci .. Co miala zrobic? Jej rodzice nie zyja .. Fajnie z boku sie stoi i ocenia kogos! Oby Was tez taki los spotkal ! Ja bym faceta pogonila ..

Gość wifigdańsk
a skad wiesz ze cię zdradza? w jaki sposob się dowiedzialas? a moze to tylko jakies twoje domysły

Hej. Jestem dziennikarzem i szukam osób z takim właśnie problemem. W programie będzie wariograf (zwany potocznie wykrywaczem kłamstw) i będziemy sprawdzać, czy rzeczywiście osoba zdradza, czy nie. Może jesteś zainteresowana? Proszę odpisz na maila: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam, Jakub.

Gość gość
pomijam fakt czy maz podejrzany o zdrade by sie zgodzil na pokazywnaie geby publicznie w rozmowach w toku, ale ja jako zona w zyciu nie dalabym sie tak ponizyc:O