Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak chyba leci na moja siostre

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 26 lat, mam siostre blizniaczke ( ale w ogole nie podobna lecz znacznie ladniejsza nuz ja) i mam problem... otoz dzis w Walentynki moj chlopak kupil mi bukiet roz czekoladki i wino a mojej siostrze jedna roze- czy to jest normalne? Dodam ze siostra jest singlem i ja przestalam ufac mojemu chlopakowi gdy ok 3tyg temu na wspolnej imprezie on tak najeb.. sie i najaral ze po imprezie " przypadkiem" wyladowal w mojej siostry lozku gdzie ona spala w samych stringach kompletnie nawalona a on w tym samym lozku obrocony w jej strone w szlafroku.... gdy go obudzilam byl zdziwiony co on tu robi w tym lozku... prosze o rade to bardzo wazne... poklocilam sie dzis z nim na temat tego ze daje kwiatka w walentynki mojej siostrze i ze leci na nia... a on na to ze nie... prosze pomozcie mi.. napiszcie mi co myslicie

Gość gość
masz problem

Gość gość
zerwij z nim po co ci chłopak co leci na twoją siostrę

Gość gość
zrobcie cos razem-trojkata?

Gość gość
Lepiej porozmiawiaj z siostra

Gość gość
co w rodzinie to nie zginie:)

dla mnie to trochę dziwne jest.

Gość gość
Siostra ma ogromne powodzenie... moze przebierac bez konca... kazdy facet sie slini na jej widok tak samo moi koledzy.. ehh.. wiem ze to wszystko jest dziwne jednak tio nie takie proste zerwac.. jestesmy ze soba od lipca... a wczesniej mielismy przerwe w zwiazku 7miesiaczna po 6 latach bycia razem... mysle ze moja sis nic nie widzi w moim chlopaku. Ale czy wy kiedys slyszeliscie o takiej sytuacji zeby w walentynki roze dac siostrze dziewczyny ?

Gość gość
Ok wiem ja dostalam wiecej... ale myslalam ze to swieto dla zakochanych....

Gość gość
no tak bo on "kocha" was obie

Gość gość
Hej napiszcie co o tym myslicie i prosze bardziej rozwincie wasza mysl ....

Gość gość
Wg mnie twój chłopak bardzo ładnie się zachował. Dla ciebie prezent a dla siostry coś symbolicznego. Nie wiem o co ta afera. Wyluzuj

Gość gość
Tak tylko wezmy pod uwage ta sytuacje ktora sie wydarzyla 3tyg temu... moze czasem czlowiek gdy jest pijany rzeczywiscie robi to co chcialby zrobic... jaka mam pewnosc ze miedzy nimi do niczego nie doszlo ? Moze on tylko udawal ze oooo co ja tu robie nie w tym lozku... gdzie my zawsze spalismy na dole a moja sis na gorze....

Gość gość
jak to dobrze nie mieć siostry... zwłaszcza bliźniaczki :D a tak na poważnie też miałabym obawy... cóż z tego, że ładnie się zachował? może spróbuj z siostrą porozmawiać (podpytać?), wybadać ją jakoś albo co...

Gość gość
Jezu, ale wymyślasz sama sobie problemy. Ja też co roku dostaję od siostry chłopaka na walentynki coś symbolicznego, aby miło było mi w tym dniu, bo jestem sama i siostra nie widzi w tym nic dziwnego. Masz kulturalnego i miłego chłopaka, a wymyślasz sama sobie problemy :P