Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy się znowu zobaczymy?

Polecane posty

Gość gość
szafir..ostro trenuje:-)

Gość gość
Nigdy się nie zobaczymy, bo wyjeżdżam na zawsze :P Zniknę z Twojego życia raz na zawsze i to mi pomoże w końcu o Tobie zapomnieć. Nie będziemy się już widywali tam, gdzie do tej pory mnie spotykałeś :P Ja po prostu uciekam. Odpłynęła łódź i nie powiem więcej wróć :P

Gość gość
Dlaczego chcesz uciec?

Gość gość
haha jak uciekasz od tego męta, to może wpadniesz w moje ramiona :D zawsze szeroko rozpostarte dla takich jak ty, lekko zagubionych, niezadowolonych, zniesmaczonych, otwartych na nowe doznania, eksperymentalne rozkosze :)

Gość gość
Bo chce w końcu o nim zapomnieć, a innego wyjścia z tej sytuacji nie widzę :/ Pozostaje jedynie ucieczka i to taka bez ostrzeżenia z dnia na dzień :/

Gość gość
Do tego od eksperymentów: S********j!! Byle komu do łóżka nie wchodzę nawet jak jestem załamana :P S********j wykorzystywaczu j****y!!!!! Idź się lecz. Kobiety nie lubią takich p******w jak ty!!

Gość gość
mylisz się :D dziewczęta uwielbiają takich jak ja, jestem lekiem na ich zło, pomagam podnieść się na nogi, podnoszę na duchu, poza tym na początku same chcę... pomyślałem więc, że i tobie się przyda moja obecność, wspólne fantazje, niezaspokojone rządze :)

Gość gość
W łóżku zaspokajać to będzie mnie kiedyś mój mąż! Nie puszczam się z byle kim. Szanuję siebie i nie chcę niczego z tobą spełniać :P

Gość gość
opierasz się bo mnie nie znasz, nie widziałaś :) na pewno w głębi duszy pragniesz pozbyć się gmatwaniny niespełnionych uczuć, miłosnego zawodu niesprawiedliwie ogarniającego twoją hardą duszę, ale ok... początki bywają trudne, daj mi szansę, być może tym na kogo czekasz jestem ja :D twój przyszły mąż?... Nie musimy wszak od razu spieszyć się, jeśli uważasz spełnienie cielesne za dopełnienie małżeństwa, w porządku, ale nie wyzbywaj się szansy na prawdziwą miłosną szczęśliwość :)

Gość gość
Daj sobie spokój koleś nie jestem taka puszczalska jak większość "współczesnych" dziewczyn i na nic ta twoja gadka bez sensu ona jest i i tak nią nic nie wskórasz :P

Gość gość
ok, wystarczy mi jeśli mogłem choć na chwilę poprawić ci humor :D może kiedyś, małymi kroczkami osiągniemy wspólny konsensus :)

Gość gość
Pomarzył sobie nieudacznik sam ze sobą. Żal mi takich ludzi brak odwagi zrobić krok na przód a w głowie tylko seks.

Gość gość
NIGDY i dobrze wiesz dlaczego.Sam do tego dążyłeś,to masz co chciałeś.

Gość fxracing
widzę że się temat rozkręcił :D

Gość gość diabelek
Mozesz uciekac gdzie chcesz ale przed wlasnym uczuciem nie uciekniesz nigdzie...bedzie zawsze tam gdzie ty...I mozesz miec wiele przygod milosnych ale nie zapomnisz...bo nigdy wiecej nie spotka cie to co spotkalo nas...ale zrobisz jak chcesz...

Gość gość
Dobrze wiem czego chce,w przeciwieństwie do ciebie,lecz to nie takie proste w mojej sytuacji.Nie ucieknę przed tym uczuciem ,wiem,probuje,ty mi nie pomagasz.Ten numer jaki ostatnio wyciąłeś to po to żeby mi było jeszcze ciężej zapomnieć,to było celowe zagranie.Wiem,dobrze cię znam.Postanowiłes przez parę sekund poznęcać sie nade mna.

Gość gość
w jaki sposób się poznęcałem? Bo nic nie kojarzę.

Gość gość
14.26...dziękuję..poprawiłeś mi chumor mój przyszły mężu..:-)s

Gość gość
zauważyłeś bląd?:-)..to dobrze:-)...celowo chciałam poprawić Ci Humor:-)s

Gość gość diabelek
To nie bylo celowe zagranie...hehe...a co? Zabolalo??? Tak jak mnie kiedys gdy ty mi wycielas taki numer...I wiem ze to zrobilas celowo...tez cie dobrze znam...pamietasz??? Roznica jest taka ze ja tego nie zrobilem celowo chociaz myslalem o tym...olalem ja...ty za to poszlas na calego...

Gość gość
nie rozumiem?..co ja Ci zrobiłam?..co znaczy że poszłam na całego?s

Gość gość diabelek
Jezeli twoje imie zaczyna sie na s to nie ty...

Gość gość
co nie zrobiłeś celowo i kogo olałeś?..dlaczego piszesz o jakiś moich przygodach miłosnych..ptzecież nigdy nikogo nie miałam..,s

Gość gość
to dlaczego odpowiadasz?początki sa trudne. ,to fakt..pamiętam doskonale..,zabrakło rozmowy..w 3 pary oczu.!!s

Gość gość
zresztą pisałam do goscia z 14,26.

Gość gość
loluś;-)

Gość gość
:) tak

Gość gość
dzięki za piosenkę.kochany jesteś:-)

Gość gość
Dobranoc..Loluś:-)..pozdrów Bolka.

Gość gość
loluś to babka !