Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narkotyki a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zgadalam dzisiaj z koleżanka na temat picia alkoholu. Ogólnie. I nie mogłyśmy sie nadziwić ze nas wspólny znajomy, młody chłopak, ma 3-kę dzieci. No i przy okazji wspomniałysmy koleżankę ktora nie moze zajsc w ciaze. I moja koleżanka mowi ze to przez ćpanie ona nie bedzie miała dzieci. Wiem ze tamta nie zażywa juz narkotyków ale w ciaze zajsc nie moze. Juz ok 5 lat. Myślicie ze narkotyki to spowodowały? Ja mysle ze nie, koleżanka myśli ze tak. Obie wiemy ze ta co brała narkotyki ma problem. Tzn ze to ona ma problem z zajściem. Jej facet jest zdrowy. Co myślicie? Tak z ciekawości pytam.

Gość gość
Zapomniałam dodać ze ten nasz znajomy jest alkoholikiem mimo iż dopiero przekroczył 30-tkę.

ma i to duży wpływ, niektóre z nich zmieniają nawet strukturę DNA. to jest długofalowy skutek o którym nikt nie myśli.

ma i to duży wpływ, niektóre z nich zmieniają nawet strukturę DNA. to jest długofalowy skutek o którym nikt nie myśli.

Gość gość
Nie sadze,zeby to mialo jakis wplyw po takim czasie,5lat to kupa czasu. Ale lekarzem nie jestem. Jego trzeba byloby zapytac o potwierdzone dane. A ludzie zawsze sieja ploty w stylu,ze nie moze zajsc bo: cpala,pila,glaskala koty,palila,brala tabletki anty. Obcy ludzie,sasiedzi itd zawsze wiedza najlepiej :)

Gość gość
Ja ćpalam kiedyś na potęgę ( gimnazjum,liceum ) i na studiach normalnie zaszłam w ciąże. Nawet nie wiem czy w pierwszym tygodniu niczego nie zapaliłam. Jak patrzę z perspektywy czasu tO moje dziecko uratowało mi życie, bo kto wie czy bym nie była już po drugiej stronie

Gość gość
ja tez nie stety cpałam jako nastolatka a teraz mam dwoje dzieciaczków,wiec mysle ze nie w tym tkwi problem.

Gość gość
patola

Gość gość
Mam znajoma która brała przez kilka lat amfetamine wypalała maryche. Dzieci urodziła z tym że jedno zmarło nagle po 1 urodzinach, co było skutkiem zazywania w młodosci przez nią narkotyków, wada wrodzona płuc czesta u dzieci narkomanek-- a drugie ma juz kilka lat i problemy emocjonalne z nauką i ogólnie zdrowotne. Zazywanie narkotyków ma ogromny wpływ na płodnośc i potomstwo dodam ze kolazanka jak zachodziła z 1 ciąze nie brała już od 2 lat.

Gość gość
12 11 no to fajne masz znajome o ja pier....