Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale byla piekna kobieta na imprezie niedalem rady zatanczyc

Polecane posty

Gość gość

Dawno nie imprezowalem i niemialem sily by zatanczyc z taka kobieta i przez 4 h katowalem sie i mialem mysli samobojcze i patrzylem sie jak sie z inymi bawi, nakoniec jakiś pewny siebie ja typek wyrwal, eh zauroczylem sie to byla jedna z najbolesniejszych imprez dla mnie czulym jakbym mial nóz w sercu. A tym bardziej ze czasem sie usmiechla domnie ale ktoto wie czy mialbym szanse uniej kiedys zagadywalem do dziewczyn i nie wychodzilo jedna uciekala druga numeru nie dala.

Gość gość
a jakbym go zabił? zostałaby sama wtedy miałbym szansę......

kochany próbuj dalej w końcu wyrwiesz tamta nie była dla ciebie głowa do góry

Gość gość
Nie nie zabilbym coto za tekst?

Gość gość
Damian250 skad wiesz ze niebyla dlamnie? spindolilem szanse by byc szczesliwym w zyciu, i mialem sajgon w psychice. Eh usmiechala sie miala piekna sukienke wystarczylo zatanczyc moze by mnie polubila

Gość gość
This is kafeteria..

Gość gość
Ehh niestety zawaliem szanse i niebede znowu mial nikogo by dotknac przytulic eh

Gość gość
Nawet dwa razy kolo mnie sie dla raz nachwile usmiechla sie i uciekla drugi raz czegos w torebce szukala nawet nachwile kolanem mnie dotkla coja zrobilem ze nieumialem zagadac? Ze sie balem ze ktos uslyszy? Zarabalem sobie przyszłość moglem byc dzisiaj szczesliwy niestety przez moj strach stracilem milosc mego zycia

Gość BOGU_SLAW_LIN_DA
wiesz jest takie powiedzenie: jak idziesz na rekina nie licz na to ze zlapiesz go na zylke, do tego potrzebna jest stalowa lina :classic_cool: stopka: ktoredy do raju?

Gość gość
Heh no ale to poco sie usmiechala to mogla lepiej mnie miec gdzies a tak mnie wykonczyla psychicznie przez caly wieczor

Gość gość
A za powiedzenie dzieki odrobine mi otuchy dodalo :) jest cos w tobie dobrego :)

Gość gość
Szkoda ze tylko polroku mam nato by poderwac dziewczyne eh dotego czasu sie niewyrobie z moja psychika na taka dziewczyne

Gość gość
dlaczego tylko pol roku?

Gość gość
Jak to dlaczego przepowiednie mowia ze przed 3 wojna swiatowa beda cztery czerwone ksiezyce w marcu juz trzeci w lipcu czwarty a putin jest na ukrainie z woiskiem to jest wrecz pewne ze bedsie wojna i chcialem przed smiercia przytulic jakas kobiete ktora by mnie kochala czy lubila