Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista walentynkowychbnołlajfów ERO

Polecane posty

Gość gość

Podsumujmy tegoroczne Walentynki. Kto ze stałych bywalców...atrakcyjnych, błyskotliwych, z wyobraźnią erotyczną oraz doświadczeniem, flirtujących, podrywanych, porządanych przez wielu, właścicielek oraz właścicieli ociekających erotyzmem avatarów...otóż kto z tych niebieskich sex-drapieżców spędził Walentynkowy wieczór na tym...forum?

Gość
pierwszy!

Gość gość
Większość z tego co widzę, udawała, że ich nie ma :P No ale Cynik? chyba cały wieczór tu siedział :( zaraz ci odpiszą autorze, że jesteś takim samym nołlajfem jak oni 💤 Czytałam te jego wierszyki, całkiem fajne, ale powaliła mnie ciekawska i zaintrygowana, kilka razy wpisywała: " popisałabym ale wiesz nie mogę, nie będzie mnie" :D

Gość gość
pisało 2 facetów ( w tym Wilk, więc nie wiem czy go wliczać ) i kilka stałych desperatek 💤 tyle.

Gość gość
Koke

Gość gość
ciotki i Wilk, norma :D

Gość gość
Ciotki też? :-o

Gość gość
Mmarta ,czekała na Wilka aż ten wróci z klubu w tórym przeleciałj akieś syfiary.Ponoć jest gotowa na spotkanie z nim i *******nko .Co za obrzydlisteo:-o

Gość gość
Koke vel Władca Lalek :-D

Gość
gość dziś "Te jego wierszyki, całkiem fajne" Z kontekstu wypowiedzi wiem, że to szczera opinia, dziękuję za nią, takie są najcenniejsze. ;-) Nie czuj się źle z powodu sposobu w jaki spędziłem wieczór (bo chyba stąd ta smutna minka?). Gdybym nie pisał tutaj wczoraj to pewnie rozwiązywałbym w tym czasie łamigłówki, albo równania różniczkowe, albo czytał książkę, albo pisał w obcym języku. Więc widzisz, że moje życie towarzyskie zyskało ;-)

Gość gość
przez te wierszydła tu nigdy nie będzie Ero, od czego jest uczuciowy?