Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinae22

Stosunek w dni nieplodne!

Polecane posty

WITAM Was drogie Panie! Nie bede ukywala, ze jestes troszke zielona w sprawach dni plodnych i nie( teraz pewnie beda komentarze, jesli nie wiesz nic o tym, to sie za to nie bier) jednak wielu dziewczynom zdarza sie jakas bezmyslna i glupia chwila zapomnienia a pozniej stres...mam nadzieje, ze mnie rozumiecie :) jestem mloda i zdrowa kobieta, moje cykle byly zawsze (28-35) dni, taka rorozbieżnośc wynika zapewne z mojego wieku. Miesiaczke mialam 03.02.2015 i trwala ok 5-6 dni, tak jak zawsze, z chlopakiem kochalam sie 13 i 14 lutego. Posiadam kalendarzyk malzenski i sprawdzalam chyba na innych 5 kalendarzykach zamieszczajac na probe rozne dlugosci cyklu (ostatni 36 dni) i za kazdym razem pojawialy sie dni nieplodnosci, a do dni plodnych brakowalo ok 6-7 dni (podobbo plemniki moga przetrwac kilka dni) i stad moje pytanie, uprawialismy stosunek przerywany, chlopak wyjal penisa chwile przed wytryskiem, zaznaczam ze musial poczekac z 5 sekund juz na zewnatrz aby wytrysnac. Jakie moga byc szanse ciazy, tak wiem ze stosunek przerywany nie jest jakos mega bezpieczny, ale byly to jedbak dni nieplodne i to potwierdzane kilka razy no i wytrysk nie byl we mnie. Czy musze sie stresowac i robic test? Czy moze ktoras z Was drogie panie slyszala o takim przypadku? Prosze o odpowiedz, jesli mozna prosic, to nie krytykujcie, juz i tak jestem wystatczajaca podlamana tym faktem...Dziekuje i pozdrawiam!

Gość gość
jak zwykle w przypadku, kiedy nie stosujecie żadnych zabezpieczeń, nawet gumek, masz 50% szansy. Czyli albo będziesz w ciąży, albo nie :) Szansa taka sama :)

Rozumiem, ale to byly jednak dni nieplodnosci, a partner nie skonczyl we mnie i nadal takie duze szanse?...:(

Gość gość
bzdura! dwoje zdrowych osób, współżyjących w dni okołoowulacyjne w dzisiejszych czasach ma zaledwie 25 % na ciążę!

Gość gość
ja bym nie czekała do testu tylko od razu poszła po tabletkę "dzień po"... tyle, że u nas takie coś nie może mieć miejsca, zabezpieczamy się porządnie a nie gramy w watykańską ruletkę...

Gość gość
U nas ciągle bez zmian nie mam zadnych objawow, okres mam 10marca...boje sie dziewczyny :/