Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który jest według was...

Polecane posty

Gość gość
Frida nie wywala d**y, bo nie robi z siebie seksi laski i przyznaje się otwarcie, że nie jest już młoda:)

Gość gość
cynika (razem ze stopką) - ponownie za adekwatność:)

Gość gość
Coś w tym jest że te nagie avatary są tu ciągle- takie seksbomby, a taka Czytaczka , Frida itp wejdą czasem, popiszą i tyle. Aż przyjemnie poczytać.

Gość gość
Cynik ? w którym momencie on jest cyniczny? Cukierkowy to tak, ale cyniczny i House? :O

Gość gość
Avatar błędnego nie pasuje do F8. Kojarzy mi się z bajeczkami dla dzieci. Ale jest adekwatny do niego, bo błędny jest jak małe dziecko. Pierdzieli czasami bez sensu.

To miłe, że się spodobał. Autorem zdjęcia jest niestety nieżyjący już francuski fotograf Henri Cartier-Bresson autor idei "decydującego momentu".... (tu mogę długo) W wybranej przez mnie fotografii zawarta jest cała moc kobiecego spojrzenia...(...) Wiem, że to raczej mało porywająca informacja.;) x Androgen hmmm twarzowy :)

Gość gość
Tabasko Nie tylko moc kobiecego spojrzenia. Jest w nim jeszcze niewinność; chociaż Ty swoją pewnie już dawno straciłaś:) Ile miałaś wtedy lat?:P

Gość gość
Tabasko, dziękuję za info, już googluję fotografa. Dziewczyna w Twoim avatarze to żywy cud kobiecego spojrzenia (pomijając jej piękno) :)

Gość gość
Eve, ty to d/u/p/ę potrafisz wystawić , hrabino :):D

Mid myślę (zgaduję właściwie), że bardziej może Ci się spodobać Helmut Newton. :D Świetny portrecista. X gościu :D Winna? Niewinna? Subiektywne odczucia zawsze będą towarzyszyć w odczytywanuu sztuki. Taki już urok.

Androgen orki są fajne, serio. A że sobie szefa wybrałeś, po co się rozdrabniać :P

Według książki szefem był Bolg. Ale ten jest równie przystojny i szarmancki :-)

Gość gość
Tabasko A jak to odczytać u Ciebie; winna, czy niewinna?:P

Gość gość
gość dziś Eve, ty to d/u/p/ę potrafisz wystawić , hrabinoxNa tym zdjęciu nie du/pa bynajmniej jest istotna, ale jak ktoś chce, zawsze tylko du/pę zobaczy :) 🖐️xZaraz patrzę Helmut Newton kto zacz ;)

Gość gość
Eve, każdy wie jaka jesteś :O wracaj do Ciotek :D

Gość gość
Tabasko, oglądam, wspaniałe :)

Gość gość
Wypier/dalaj spamiarzu. Co Ci sie tu nie podoba? Bo jak to,że Tabasko tu napisała, to napiszę wprost: Spier/dalaj Wilku z tego tematu do siebie, bo według twoich praw mogę cię wyprosić jako autor topika.

Gość gość
gość dziś Każdy? ;) Ty nie wiesz nic, więc już mamy jednego (jedną?), który/a nie ma pojęcia i mieć nie będzie :) Widzisz, jak trzeba uważać ze słowem "każdy"? ;)

Gość gość
Tabasko Zarzucam Ci utratę dziewictwa w zbyt młodym wieku:P A rozprawy nie było, bo ukryłaś ten fakt przed innymi;) Teraz możesz się przyznać ile miałaś wtedy lat, bo wina uległa przedawnieniu;)

Gość gość
Tabasko, dzięki za namiary na te fotografie, zgadłaś, co mi się spodoba 🌻

Cieszę się, że trafiłam Mid. Osobiście mnie najbardziej urzeka Jean Loup Sieff. Gra na moich zmysłach jakby znał mnie latami. Porusza każdą strunę i trzyma w napięciu gdy doszukuję się w detalach odpowiedzi, recepty na doskonałość dzieła.

12:30 jak przedawnione to po co rozpamiętywać? Potem dostanę wlepkę z takimi informacjami. Niepotrzebne mi to. ;)

Gość gość
Tabasko I Ty się tym tak przejmujesz?;) Sporządniałaś, czy cóś?;) No tak; pruderia na ERO jest jak najbardziej wskazana:D

W niedzielne południe żeby mnie o utratę niewinności pytać :) Po maturze.

Gość gość
Tabasko dziś Osobiście mnie najbardziej urzeka Jean Loup Sieff. Gra na moich zmysłach...xMasz rację.

Gość gość
Tabasko Najlepiej w niedzielę o to zapytać:) Ale jak było to po maturze, to nie miałas się czego obawiać, bo nie podlegałaś karze:D No chyba, że on/ona był/była przed maturą .;)