Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 lat i około 20 partnerów seksualnych czy związali byście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość gość
Kulkowska, bierz to na klatę i nie jęcz, kijem Wisły nie zawrócisz a za to wrzodów nabawisz się na 100%.

Gość kulkowska
Ja mam małą klate... :D:P

Gość gość
To rób uniki kulkowska. Oby na tej klacie było co uchwycić, hehe, rozmiar klaty wtedy jest drugorzędny.

Gość gość
Nie. Powody, jak wyżej już podano.

Gość gość
nie, ja bym się brzydził takiej osoby i nie chodzi o moralność nawet ale 20 ko\otasów w doopie i hektolitry wypitej spe\rmy to dla mnie obrzydliwe i aż strach myśleć jakie zarazki ta osoba ma na sobie. Jest tyle fajnych ładnych kobiet w jej wieku, które miały 2-3- facetów, szanowały się, że na pewno bym się nie skusił na taką ścierę; to już bym wolał samotną matkę czy rozwódkę, które miały tylko jednego czy dwóch partnerów i zostały porzucone.

Gość gość
Łatwa jest i tyle. A że trzeba się przebadać na hiv/hcv to inna sprawa. Najważniejsze czy potrafi porządnie zrobić laskę...a pewnie potrafi :classic_cool: jak ci nie przypasuje to daj namiary :classic_cool:

Gość gość
12:54 masz g****o zamiast mózgu ścierko

Gość gość
Lubię kobiety doświadczone i wymagające ode mnie ale też wiedzące jak zaspokoić mnie różnymi sposobami. Takie , które mają chęci,fantazję, inicjatywę, które nie krępują się a same inspirują. Seks z dziewicą lub kobietą oczekującą tylko męskiej aktywności to katorga i odwalanie pańszczyzny. Mając niejednego partnera kobieta ma różne doświadczenia, które procentują w łóżku dobrym seksem.To samo odnosi się do mężczyzn. Im więcej doświadczenia tym lepszy seks. Nie ma co drwić z prostytutek czy panienek na telefon.One jak tylko chcą, to w łóżku są rewelacyjne.

Gość gość
15:15 tak sobie ścierko wmawiaj

Gość gość
właśnie

Gość gość
UWAGA!!!! Zakonnice, dewoty i stare panny maszkary w natarciu!!! Chowaj się kto może!!!

Gość gość
twoja dziewczyna jest j******a ze ci o tym mowi

Gość czarny baca
to jest zycie i to ty masz wybór czy będzie ci z nia dobrze i czy będziesz jej o tym wypominał czy nie. bo gdybys o tym nie wiedział to byś ja kochał jak dziewice. Większosc kobiet w tym wieku ma przebieg mercedesa i nie mówia o tym tylko o jednym partnere który ją wykorzystał. jak nie pomieszkasz z nia to sie nie przekonasz

Gość gość
gość wczoraj nie, ja bym się brzydził takiej osoby i nie chodzi o moralność nawet ale 20 kootasów w doopie i hektolitry wypitej spermy to dla mnie obrzydliwe i aż strach myśleć jakie zarazki ta osoba ma na sobie. Jest tyle fajnych ładnych kobiet w jej wieku, które miały 2-3- facetów, szanowały się, że na pewno bym się nie skusił na taką ścierę; to już bym wolał samotną matkę czy rozwódkę, które miały tylko jednego czy dwóch partnerów i zostały porzucone. ale z ciebie kretyn

Gość gość
dlaczego kretyn? dobrze mówi

Gość gość
Żadna różnica pomiędzy kobietą w wieku 27 , która miała 20 partnerów seksualnych i z każdym była w łóżku 1 czy 2 czy 3 a kobietą która przez kilka lat była z jednym i codziennie z nim się bzykała. Licznik przebiegu ciiipki w obu przypadkach sporawy, co nie zmienia opinii, że kobieta może być miłością mojego życia .

Gość gość
tak,miłość zaślepia i ogłupia

Gość gość
gość wczoraj ale z ciebie kretyn X Ale z Ciebie puszczalska d*****.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
No właśnie.Jest problem.Do pracy przyszedł fajny kolega. Z miejsca spodobał się mi.Fizycznie bardzo pociągający. Wysoki, szeroki w barach blondyn.Gdyby nie dyplom polibudy, to sądziłabym że to dyskobol czy kulturysta. Zaprosił mnie w sobotę na kolację.A dzisiaj dopiero środa. Czy udawać przy nim cnotkę- trzpiotkę czy zainteresowaną czymś więcej niż tylko kolacja.Czy on widzi we mnie tylko koleżankę z pracy czy coś obiło mu się o uszy i wie z połową facetów w firmie romansowałam. A mnie chodzi po głowie, że co by nie było, to tak fajne ciacho muszę zaliczyć.

Gość gość
Pewnie że tak.Rwałabym.Jak fajny facet, to tylko na seks warto.

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą choćby lezała na marmurowej posadzce!

Gość gość
09:09 urzekła mnie twoja historia

Gość gość
Używany sprzęt jest niewiele warty!!! ja miałam prawiczka będąc dziewicą i brzydzimy się innymi w seksie jako któryś z koleji.

Gość gość
P*****l, p*****l, ja posłucham. W czasie studiów to z 20 miałam przez rok. Dziewczyna musiała być wyjątkowy paszkwil, żeby na impry nie chodzić i nie bzykać się. Albo księdzu laskę robiła i w kółku różańcowym się udzielała i w RM datki zbierała. Pryszczate tkwiły w dziewictwie do ślubu i prześcieradła wywieszały po nocy poślubnej.

Gość gość
Być jak szmata wytarta takiej za zonką bym nie brał.Może czymś by mnie odarzyła syfem itp... Jaka pewność,ze po ślubie nie będzie sie kochac z innymi?

Gość gość
To niezła ździra z niej musi być.. Pewnie jest taka nie wyżyta, że nawet zerżnie butelkę. A jej p***a musi być tak r*******a jak wiadro:D:D:D

Gość gość
20:45 ścierwo

Gość gość
Kobieta napisała prawdę.Jestem średnio urodziwy a sam na studiach przeleciałem z 15 lasek.Dobre były czasy.