Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można flirtować z własnym mężem?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam takie jedno pytanie: Czy flirtujecie ze swoimi mężami? Moim zdaniem to bez sensu, flirt może być z facetem nowo poznanym czy czasem z kolegą z pracy ale z wieloletnim partnerem i ojcem dzieci? To już chyba nie flirt... Pytam bo moja koleżanka opowiadała o tym jak będzie spędzać Walentynki i mówiła, że zostawi dzieci u rodziców a oni sami pójdą na randkę i będą flirtować haha to już chyba za późno na takie ekscesy....

Gość gość
tez mi się wydaje, że nie można. zwłaszcza jak mąż był przy porodzie i widział jak dziecko cię rozrywa, być może jak robisz kupę od tego parcia, więc po tym wszystkim jaki flirt może być między wami?

Gość gość

Gość gość
i jaki worek po porodzie zwisa, fee :O romantyczne myśli same spieprzają gdzie pieprz rośnie :O

Gość gość
''i jaki worek po porodzie zwisa''

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
mezczyzna przy porodzie nie widzi jak dziecko wychodzi , ta czesc jest zaslonieta parawanem :) on jest przy glowie kobiety i potem podaja mu dziecko jak juz jest oczyszczone . Mezczyzni sa bardzo dumni z tego ,ze byli przy porodzie i bardziej kochaja zone i dziecko ;)

flirt nie jest żadnym ekscesem:-) to sztuka prowadzenia rozmowy w specyficzny, zalotny sposób i nie wydaje mi się, żeby mogła zaniknąć po porodzie

Gość gość
mmn

Gość gość
Dorota ma rację. To sposób prowadzenia rozmowy. To, jak wypowiadamy pewne słowa, jak patrzymy, jak się zachowujemy. Można z obcym, z kolegą,a nawet mężem. Pytanie z kim wolisz to robić? Flirt to rodzaj gry, w którą obie strony muszą chcieć grać. A z mężem też flirtuję. To podniecające, że po tylu latach nadal mogę TAK na niego działać. I finał jest inny, niz z obcym lub kolegą. Można się dalej posunąć.;) A z porodem różnie bywa. Jeśli facet nie chce przy nim być, to reakcja może być różna. Aaa, ja żadnego parawanu nie miałam i mąż widział wiele, zbyt dużo, a nadal mnie pożąda. :)

Gość gość
Mozna, ja i maz to czesto i chetnie robimy i slownie i przez wiadomosci i poprzez pikantne fotki, ktore sobie wysylamy, a jestesmy malzenstwem 7 lat-jest coraz lepiej miedzy nami i uczuciowo i erotycznie.

Gość gość
Flirtuję jeszcze nie z mężem, ale z wieloletnim partnerem. To sposób zachowywania się, mówienia, droczenia się z sobą. Bez tego związek staje się jałowy i chemia znika.

Gość gość
Ja może mało flirtuje, ale mój mąż często, cały czas szepcze coś do ucha, SMS, komplementy, ja udaję tę niedostępna, jesteśmy ,, starym małżeństwem, ,

Gość gość
Pewnie ze mozna flirtować z własnym mężem nawet jesli jest sie długo w zwiazku. My jestesmy 10 lat ze soba a potrafię go przez telefon tak rozpalić ze każe mi przestać bo jak twierdzi "juz mu stoi". A nie mowię nic takiego podniecającego. Dzisiaj zapytałam tylko czy chciałby mnie przytulić. Tak dogłębnie :D Musieliśmy niestety przerwać ten flircik, bo maz był w pracy z kolegami w jednym pokoju, ale mysle ze wieczór zapowiada sie interesująco :) Nie moge sie doczekać.