Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto ma limit w koncie

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytanie mam limit w koncie wys. 1000 i mowiac szczerze nigdy z niego nie korzystalam, a dzis mam szanse na spontaniczny wypad i nie mam wolnych srodkow. pytanie:czy te pieniadze sa fizycznie na moim koncie,czy moge je wyplacac z bankomatu? czy to dziala na zasadach kart kredytowych,czyli mega prowizja od wyplaty z bankomatu i 56 dni na splate. dzieki za odp. :)

Gość gość
tak ja, ale na innyxg zasadach

Gość gość
ale na jakich. no jak limit w koncie to mozna wyplaty robic normalnie tak jakbym miala je na swoim koncie czy to jest jakos inaczej i oni wiedza ze wyplacam ten limit i pociagna mi kase za kazda wyplate.

Gość gość
mozesz je normalnie wyplacic,a na splate masz 30dni tzn. 1 cykl rozliczeniowy. i nie placisz odsetek jak splacasz. ewentualnie za opoznienia czyt. pismo,ktore Ci wysla z ponagleniem tj.20zl

Gość gość
o dzieki za wyjasnienie. :) to spoko,bo za tydzien w pn mam wyplate, bedzie akurat ;)) milego dnia!!

Gość gość
aha,jeszcze jedno-czyli jak mi kasa wplynie to automatycznie wskoczy w lukę którą wykorzystalam?czy ręcznie splate robisz? o mi w wbk pokazuje te pieniadze na rachunku normalnie.

Gość gość
powiem prosciej. masz na koncie 0zl i limit 1000. wyciagasz 1000 i na koncie widnieje -1000zl. przy wyplacie odciagaja ci ten limit w dniu rozrachunku np 26. i dajmy na to wyplaty masz 1600 i wyplate dostajesz 10 kazdego miesiaca. wiec do 26 stan konta bedzie wynosil 1600,a po rozrachunku 600. dnia 27 czyli dzien po rozrachunku limit masz odnowiony na 1000zl i 600 na koncie. rozumiesz?

Gość gość
tak z automatu Ci sciagna ten limit.

Gość gość
rozumiem ;-) dziękuję!