Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gropingowe historie

Polecane posty

Gość gość

Ktoś z Was tego doświadczył? Mi zdarzyło się to jedynie raz. Wsiadłem z rana do autobusu (523 na przystanku ratusz Bemowo), jak zwykle był mega ścisk. Stałem w wejściu, oparty plecami o szybę, tą która znajduje się przy drzwiach, w tylnej części za przegubem. Na kolejnym przystanku wsiadło jeszcze więcej ludzi, gdy drzwi się zamknęły znowu oparłem się o tą szybę, a o mnie oparła się dziewczyna z koleżanką. Nie była co prawda wybitnie piękna, jednak miała coś w sobie i ładne kształty. Opierała się o mnie plecami, gdy autobus hamował coraz mocniej się do mnie dociskała. Po chwili ta sytuacja zaczęła mnie podniecać, nadmienię, że od roku nie uprawiałem seksu... Doszło więc do erekcji, obawiałem się jej reakcji, ona jednak nie zareagowała. Wciąż dociskała swoje pośladki do mojego nabrzmiałego przyrodzenia. Jechaliśmy w ten sposób dobre kilkanaście minut, bo dopiero na przystanku dworzec zachodni otworzyły się drzwi i trochę się przeludniło. Dziewczyna jednak została, zauważyłem, że zerkała na mnie do momentu, aż wysiadłem...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować