Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym temacie narzekamy na swoich mężów

Polecane posty

Gość gość

tak dziewczyny :) wiadomo, że ich kochamy ale nikt nie jest ideałem, każdy ma wady, więc ten temat jest po to aby sobie ponarzekać na swoje drugie połówki :) zaczynajcie :)

Gość gość
MOJ TO CIEPLE KLUCHY.

Gość gość
Właśnie się pokłócilismy. Bylo tak. Wracalismy z przejażdżki, kupilismy zapiekanki, ale smierdziały i nie dalo ich sie jesc. No to stanął przy koszu do smieci i... no wlasnie, obok siedzieli ludzie w samochodzie a kosx byl pod ich domem. Bylo mi glupio tak w ten kosz wladowac wiekkie zapiekanki :o wole w swoim koszu a nie na ulicy przy chodniku. To się ns mnie wydarł ze co z tego ze ludzie w aucie i wogole... to ja się wydarlam ze dziada z siebie nie bede robic. Itp. W koncu odjechalismy a zapiekanki wylądowaly w naszym osiedlowym smietniku. Teraz siedzi obrazony, bo mam się do niego nie odzywać. No i super.

Gość gość
Moj nigdy mi nawet kwiatka.nie da ... Od wczoraj chodze i rycze taki burak ja mu torta.zrobilam prezent kupilam a on mni nic ...

Gość gość
Zapamiętaj to sobie i na następne Walentynki też mu nic nie kupuj.

Gość gość
Dokladnie tak zrobie chodz to dzien jego urodzin ale tez rocznica naszych zareczyn ... Bo walentynki to akurat dzien jak codzien ...