Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOstawiacie dziecko z niania jak chcecie iść do kina lub na imprezę

Polecane posty

Gość gość

zostawiacie dziecko z niania jak chcecie gdzies iść np do kina czy na impreze albo np na basen? bo ja mam nianię jak pracuje ale przychodzi też wtedy gdy chcemy gdzieś z mężem wyjśc albo jak sama chce iść np w sobote na basen a męża nie ma. Pytam bo zdziwiło to moją znajomą, co w tym dziwnego?

Gość gość
Nic, fajnie że masz nianię która oprócz ustalonych godzin zgadza sie przychodzić też w takich sytuacjach;)

Gość gość
Haha bo w Polsce to co drugą dziwi.Dla nich normalne to jest mieć piątke dzieci i nigdzie nie wychodzić z mężem a jak ktoś ma swoje życie i lubi czasem się oderwać od pieluch to już jest dziwny :P

Gość gość
Fajnie masz, my zostawiamy dzieci z dziadkami

Gość gość
Dobrze robisz :) . U mnie zostaje tesciowa od czasu do czasu, ja nie pracuje.

Gość gość
ja tez zostawiam synka. ma dopiero 6 tygodni. ale juz mam za soba 3 niedługioe wyjscia. musze dbac o swoje samopoczucie, bo on tez na tym korzysta.

Gość gość
no jak ktoś ma dziadków do pomocy to luksus, moi duuużo pracują i daleko mieszkają więc odpada, dlatego niania przychodzi ale za wieczorowe weekendy płacę 10-15 zł za godzinę.

Gość gość
naszczęscie nie musze,cała nasza rodzina mieszka blisko,takze mamy w razie czego do pomocy,dziadków,moje 2 siostry,szwagierke i kuzynke męza

Gość gość
OJ TO SUPER MASZ! ale jak ktoś nie ma z kim zostawić to niania tez jest super opcja, my bylismy nawet z niania na wakacjach!

Gość gość
ja wolę też zostawić z nianią niż ze szwagierką, bo szwagierka potrafiła w weekend przyjść i powiedzieć "zajmijcie się przez cały weekend naszymi 3 chłopcami" :D Wolę nie dawać jej powodów do bycia wdzięczną.

Gość gość
ja wole z nianią - płace i jest ok, a jak zostawiam tesciowej to potem non stop chce u mnie przesiadywać i nie mam czasu nic zrobić w domu, dla siebie, lubie teściowa ale nie mam tyle czasu żeby non stop gadac o d**erelach a ona ma za dużo wolnego czasu.