Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo gadatliwy 3,5 latek

Polecane posty

Gość gość

Nasz synek właśnie skończył 3,5 roku. Od prawie roku mamy lekki koszmar w domu. Mówi cały czas, przerwy ma może z 10 minut od 7 do 21 godz jak idzie spać. Normalnie jak katarynka, caaały czas. 1000 pytań dziennie. Jak nie mówi to śpiewa. Czy Wasze dzieci też tak mają? Chodzi do przedszkola, ale sporadycznie, przeważnie jest chory, ale nawet choroba nie osłabia mu tego gadania. Wasze dzieci też tak mają? Niby powinnam się cieszyć, ale momentami mam dość. Na przykład dziś.

Gość gość
Moja cora miala tak od 2 do 4 roku zycia teraz ma5,5 tez gada duzo

Gość gość
Teraz był 2 tygodnie w domu i jestem już na wykończeniu. Jak tylko otworzy oczy to od razu przechodzi do rozmowy, która kończy się o 21 godz....

Gość gość
moja tez tak ma..teraz ma 5 lat i albo gada albo spiewa... ;)

Gość gość
To mnie pocieszyłyście, myślałam, że z pół roku jeszcze to potrwa...

Gość gość
U mojego to samo, on nawija non stop po prostu, nawet jak siedzi z grubszą sprawą na muszli, i nieważne czy ktoś z nim rozmawia czy nie właściwie, bo jak idzie się bawić to mówi sam do siebie, odtwarza dialogi między zabawkami... teraz był chory od tygodnia, a ja byłam z nim sama i już mi mózg parował pod wieczór, istna katarynka.

Gość gość
moj syn tez ma 3,5 lat i nawija caly dzien normalnie buzia mu sie nie zamyka nawet jak idzie spac to cos tam sobie mruczy pod nosem to normalne chodz czasem denerwujace