Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gracie w zdrapki Lotto?

Polecane posty

Gość Milczarek44
Gram w zdrapki lotto i w lotto i czasami udaje mi się wygrać!Wyniki lottka za każdym razem sprawdzam sobie na wyniki-lotto net!

Gość gość
Gram w Mini. Potem zdrapki. Ten miech 5000 tysiecy do tylu. Ci z tego. W mniejsze miasta trzeba ruszac zecskupem. Na malych co mialam to parasol jedynie chyba z trzy razy tysiac.na wielkiej zdrapce, za 20 zl. Zetowki do 5'zl.

Gość gość
Ja miałam raz 40zł w słoniku za 1zł. Największa wygrana to 77zł w siódemkach za 2 zł. I dwa razy 36zł w liniach po 3zł.

Gość gość
Dziś wygrałam 36 złotych na 48 zdrapek :D

Gość gość
mi podstawiono wygrane w zdrapki, wtedy, gdy skupywałam sa wygrane na zdrapkach powyzej 10 zł, moze do 10 tysiecy zlotych

Gość gość
Zdrapane wygrane rozsylalismy na konkretne punkty. Potem niszczylismy wygranre. Potem cale pudla wysylaja na punkt. Zbieraja pusty skup oraz dostaja numery. Nie udostepniajcie zdrapanych zdrapek oraz kuponow. Nie liczcie na nas. Koperty oraz pudla b eda pewnie znow wysylane z nazwiskiem oraz peselem w srodku. Potem jest sklad ktory nadaje w roznych numerach oraz odbiera nagrody oraz wysyla kurierem lub poczta do osoby zlecajacej.

Gość Zdrapka

https://youtu.be/Dj0btwSW1TA

Gość ???

Nie gramy, nie dorabiamy to oszusci sa iest taka zasada zeby wygrać w casynie to trzeba je sobie kupić

Gość Zdrapkomania tv

Gram i prowadzę o tym kanał na You tubie. Serdecznie zapraszam https://m.youtube.com/channel/UCmMGhOBDPWumD7hzyMjlQpQ. Tam zdrapuję „na wizji”