Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest zdrowe odzywianie??

Polecane posty

Gość gość

Podam wam moje przykladowe menu: Dzien 1 9.30 sniadanie -musli domowe z owocami i orzechami 13.00- ryz z jablkami i miodem 15.30- jablko 18.30- szklanka mleka sojowego Dzien2 sniadanie-musli 13.00 - makaron razowy z kurczakiem i warzywami 15.30- ryba wedzona 18.30- serek wiejski Powiedzcie mi prosze czy tak wyglada zdrowe odzywianie? Czy nie jem za duzo w ciagu dnia? Chce schudnac ok 6kg.

Gość gość
chore

Gość gość
???

Gość gość
jesz bardzo mało. Pierwszy dzień aż za mało. Schudniesz na pewno

Gość gość 777
Ogólnie rzecz biorąc dzisiaj nie ma zdrowiej żywności. Chyba że pochodzi na z własnych upraw.

Gość gość
nie,to jest głodówka

Gość gość
do tego serka i ryby zjedz warzyw choc

Gość gość
na sniadanie zawsze jem musli, na obiad tez jem duzo warzyw , az czasami mysle ze za duzo ( bo jem do syta!)... Głodowka? Ja tam glodna po takim jedzeniu nie chodze..

Gość gość
ale organizm zagładzasz,tez mialam kiedys anoreksje i jadlam 3 jablka dziennie i głodna nie bylam.ale teraz po latach mam hipoglikemie,arytmie,i czeste zawroty glowy,do tego włosów prawie nie mam,i jeszcze inne problemy ze zdrowiem,nie moge wejsc po schodach bo mi słabo zaraz tak sie wykonczylam

Gość gość
Po 1 same cukry. Już lepiej, żebyś oparła dietę na białku moim zdaniem niż na samych owocach, musli i mleku i miodzie, Po 2 mało. Jedyny konkret to makaron i kurczak, no i może serek wiejski (twaróg). Ryby ok, ale nie wędzone. Prędzej jebniesz na wątrobę. Zajedziesz się. Zmień to.

Gość gość
Nie za bardzo. Jak wyzej pisali, owoce to fruktoza, bardzo duzo cukru, warzyw mozesz jesc do woli. platki itp. Wbrew powszechnej opini wcale nie sa zdrowe, szczegolnie z dodatkami w postaci orzechow itp. Juz lepsza owsianka. Wedzone ryby sa mega tluste. Poza tym praktycznie nie jesz bialka, pomijajac serek, a bialko podkreca metabolizm. Zwierzece

Gość gość
Bialy ryz? To czyste, proste weglowodany. Warzywa i kurczak sa ok

Gość wiktoria741
Jak dla mnie to głodówka... Dorzuć trochę warzyw, białka i tłuszczy. Ja też się odchudzam ale nie jestem na tak drastycznej diecie. Co do mleka sojowego to czytałam o nim ostatnio na http://greenlife.com.pl/mleko-sojowe-dla-alergikow-i-nie-tylko/ i mam w planach zakup kilku kartoników na próbę :) Jeszcze nigdy go nie piłam :)